Ymens premiat de EuroCloud

Competitia premiilor EuroCloud este o competitie pe doua nivele, national si european, care urmareste sa evidentieze performantele industriei nationale de cloud si business case-urile inovatoare pentru a promova un climat competitional si a creste vizibilitatea industriei de cloud computing la nivel european.

În acest an, pentru prima oară, România va participa la competiția premiilor EuroCloud Europa. Reprezentanții României la conferința EuroCloud Europa din Luxemburg vor fi: la categoria “Cea mai bună ofertă de cloud” –GTS Telecom cu oferta GTS Virtual Hosting Environment, la categoria “Cel mai bun startup de cloud –Render Street, la categoria “Cel mai bun proiect de cloud – sectorul privat” –Ymens, cu proiectul UNIOR-TEPID și la categoria “Cel mai bun proiect de cloud – sectorul public” –SIVECO România cu proiectul ADLIC repartizarea computerizată în licee. La nivel local, având în vedere diferitele servicii înscrise și aplicabilitatea lor, juriul a decis acordarea la categoria“Cea mai bună ofertă de cloud”a două premii locale, atât în zona de SaaS cât și IaaS, categoria urmând a fi reprezentată la premiile EuroCloud europene de către GTS Telecom.

Cea mai buna oferta de Cloud, Software ca Serviciu: Ymens, Platforma cloud Ymens

Platforma cloud Ymens reprezintă prima suită românească de soluții de business, disponibilă în model Software as a Service și dedicată companiilor românești, indiferent de mărimea sau obiectul lor de activitate. Pentru a răspunde cerințelor specifice la nivel local, platforma Ymens este dezvoltată în concordanță cu nevoile mediului economic românesc și cu legislația în vigoare.

Serviciile Ymens utilizate de UNIOR-TEPID au generat rezultate vizibile la nivel operational inca din primele trei luni. Mai exact, numarul clientilor companiei a crescut cu 7% in acest interval, iar numarul oportunitatilor de afaceri a inregistrat un avans de 35%.

UNIOR-TEPID a optat pentru trei servicii din portofoliul Ymens – Comerciant, solutia de tip CRM, Intranet, solutia de tip portal intern si Mesager, solutia de tip SMS marketing. De la implementarea Comerciant, UNIOR-TEPID a atras cu 25% mai multi clienti noi fata de perioada anterioara utilizarii solutiei. In plus, timpul de raspuns la cererile de ofertare a fost diminuat cu 5%, atat datorita accesului rapid la documentele necesare prin intermediul Intranet, cat si ca urmare a pastrarii unui istoric al relatiei cu clientii in Comerciant.

„UNIOR-TEPID este unul din exemplele de companii care au inregistrat un avans al principalilor indicatori de business ca urmare a utilizarii solutiilor de cloud Ymens”, a declarat Bogdan Balaci, CEO Ymens.

Potrivit reprezentantilor UNIOR-TEPID, adoptarea solutiilor din platforma Ymens pentru cei 20 de utilizatori din companie a adus o crestere semnificativa a productivitatii. De asemenea, a reprezentat si un avantaj competitiv, alaturi de o transparenta totala a costurilor lunare si suportul unei echipe de specialisti.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: