Google Glass si aplicatia de shopping Crystal Shopper

Dezvoltatorul Google Glass a realizat aplicatia de shopping “Crystal Shopper”, pentru a gasi cel mai bun pret pentru un produs, folosind camera Glass la  o conexiune de date. Conform Self Screens, Crystal Shopper solicita scanarea codului de bare dupa care va detecta ce fel de produs cauti si iti va oferi preturile si calificativele de pe Amazon.

Aplicatia este similara programului pentru smartphone-uri Price Check de la Amazon.

Avantajul aplicatiei Crystal Shopper este acela ca o poti folosi fara sa scoti smartphone-ul din buzunar.

 Aplicatia, ca si Google Glass, se afla intr-o faza incipienta. Momentan, prezinta lag-uri si nu poti naviga printre recenzii sau analiza produsele care se situeaza dincolo de gama de pret si rating-urile Amazon
 Dezvoltatorul a integrat si o serie de functii activate gestual, cum ar fi inclinarea capului, atunci cand doresti ca sesiunea de cautare sa se incheie.
 O versiune pentru consumatori a Google Glass va fi livrata in 2014, dar daca dispuneti deja de o editie “beta” a ochelarilor revolutionari de la Google, puteti incerca voi insiva Crystal Shopper.
Deocamdata daca aveti deviceul puteți instala cartela de bunvenit de aici: https://crystalshopper.herokuapp.com/ și apoi are o mare ajunge buton început să descărcați partea de aplicație nativă din ea și un link a unor instrucțiuni de instalare.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: