Xiaomi anunta ca ESD ROM devine service autorizat si pentru gama Xiaomi Ecosystem

Xiaomi România anunță că ESD ROM, centru autorizat Xiaomi România pentru gama de telefoane mobile inteligente a preluat, începând cu luna iulie 2020, și operațiunile de service pentru o serie de produse din gama Xiaomi Ecosystem, respectiv trotinete electrice, roboți inteligenți de curățare și aspiratoare verticale.

Beneficiază de acces la service-ul ESD ROM doar produsele Xiaomi achiziționate prin distributorii oficiali ai Xiaomi în România, respectiv ALSO TECHNOLOGY SRL, WORLD COMM TRADING GFZ SRL și Telpur.

Accesul la service-ul autorizat ESD ROM le oferă utilizatorilor o serie de beneficii legate de repararea produselor stricate, prin înlocuirea produsului sau a pieselor necesare, în funcție de campanie, gratuit și într-un timp mai scurt, inclusiv beneficii legate de strategia Door2Door, în care produsul este preluat și ulterior returnat utilizatorului de la o adresă aleasă de acesta.

Procedura actualizată de accesare a garanției prin centrul de service ESD este disponibilă online pe site-ul Xiaomi la https://www.mi.com/global/service/support/warranty/ro.html.

Utilizatorii vor avea posibilitatea ca, printr-un simplu e-mail, să primească asistență de la Centrul ESD ROM pentru orice întrebări legate de reparații.

 

Hits: 36

%d blogeri au apreciat: