X2 Soul Xtreme, noul flagship Allview disponibil exclusiv ȋn oferta Telekom Romania

Allview, brandul autohton de smartphone-uri şi tablete prezent pe piaţa din Europa, lansează astăzi smartphone-ul X2 Soul Xtreme, exclusiv ȋn oferta Telekom Romania. Device-ul menţine design-ul elegant al gamei Soul şi se potriveşte perfect oricărei activităţi, fie că este vorba de divertisment, relaxare sau business

“X2 Soul Xtreme este un telefon extrem de performant din punct de vedere hardware şi extrem de ofertant din punct de vedere software, acesta ȋnglobează inovaţii adaptate cerinţelor pieţei. Sufletul noului device ȋl reprezintă ȋnsuşi succesul cu care am reusit să ȋmbinăm cele două părţi. Xtreme ȋnseamnă ultima generaţie de procesor, camere extraordinare cu aplicaţii şi funcţii care trezesc spiritul creativ ȋn oricine, sunet excelent, grafică şi display care vor purta utilizatorul ȋntr-o lume fascinantă şi posibilităţi multiple de a rămȃne ȋn permanenţă conectat. Xtreme reprezintă un vis devenit realitate, acesta merge dincolo de specificaţii şi oferă o experienţă completă utilizatorilor”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

“Telekom sprijină dezvoltarea locală a tehnologiilor inteligente, ȋntrucȃt acest sector contribuie ȋn mod semnificativ la o economie mai competitivă. Parteneriatul nostru cu Allview a ȋnceput ȋn 2008, atunci cȃnd compania a lansat primele telefoane dual SIM. La Telekom, performanţa superioară a noului X2 Soul Xtreme vine cu o ofertă ȋn exclusivitate, foarte avantajoasă. Astfel, punem la dispoziţie clienţilor noştri un raport calitate – preţ excelent”, a declarat Tudor Dimitrovski, Director de Comunicare şi Strategie de Brand, Telekom Romania.

Allview_X2 Xtreme_lansare_Telekom

X2 Soul Xtreme este un smartphone Dual SIM care dispune de un procesor de ultimă generaţie, Helio X10, un Octa Core 64-bit tactat la 2.0 GHz. Acest modul beneficiază de tehnologia CorePilot 2.0™ şi rulează sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop. Procesorul este susţinut de soluţia grafică PowerVR G6200 ce are o frecvenţă de lucru de 700MHz. Device-ul are 3GB memorie RAM şi 64GB memorie Flash. Aceasta din urmă poate fi extinsă, prin adăugarea unui card microSD de maxim 128GB, ceea ce ȋl poziţionează ȋn vȃrful gamei Soul din acest punct de vedere. Device-ul se remarcă prin camerele de 24MP, respectiv 8MP cu flash dual led, iar camera poate fi accesată acum mult mai comod, deoarece device-ul dispune de un buton dedicat camerei, şi prin sistemul de sunet DTS, amplificator NXP şi difuzoare stereo. Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 3500 mAh care garantează pȃnă la 20 ore de funcţionare continuă şi 350 ore ȋn stand-by

Noul X2 Soul Xtreme va fi disponibil la precomandă, ȋncepȃnd din 25 august, ȋn exclusivitate pe www.telekom.ro la preţul de 499 de lei cu abonamentul Nelimitat XXL, urmând să fie livrat ȋncepȃnd cu data de 10 septembrie. Fără abonament, preţul terminalului este de 2.199 de lei.

Ȋn cadrul evenimentului din 25 august, reprezentanţii companiei braşovene au prezentat şi demonstrat live funcţionalităţile speciale care poziţionează device-ul ȋn topul celor mai performante smartphone-uri disponibile pe piaţa autohtonă

Device-ul oferă beneficii menite să ne facă tuturor viaţa mai uşoară. Dintre aceste funcţionalităţi se remarcă: sistemul de deblocare pe baza amprentei digitale, prin care poţi transforma cu usurinţă smartphone-ul ȋn cel mai personal device; gesturi simple cu ajutorul cărora poţi accesa mult mai facil fişierele sau aplicaţiile preferate, presetate ȋn funcţie de preferinţele personale; camera principală de 24 MP cu care prin intermediul unui algoritm special obţii fotografii de o calitate extraordinară de pȃnă la 120 MP şi cu care poţi realiza filmări 4K; tehnologia NFC prin intermediul căreia utilizatorii se pot conecta wireless la diferite dispozitive; şi multe alte beneficii

Află mai multe detalii despre X2 Soul Xtreme şi surprizele pregătite cu această ocazie. Intră pe www.allview.ro/x2xtreme şi pe pagina noastra de Facebook Allview Mobile.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul de smartphone-uri și tablete din România. În 2010, Allview a fost prima companie românească a care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herzegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia şi Lituania. Device-urile Allview au o interfață prietenoasă, design atractiv, dotări tehnice de ultimă oră și performanță ridicată.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE întărește poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru comaniile din România, indiferent de mărimea lor.

Până la finalul lunii iunie 2015, 124.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Bucureşti, 25.08.2015Allview

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: