X1 Soul primul smartphone single SIM din portofoliu Allview

Allview, cel mai important producător autohton din industria IT&C, lansează astăzi noul sau vârf de gamă. Acesta aduce în premieră: design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI  Full HD, camere foto de 13, respectiv 5 MP. X1 Soul este primul smartphone Allview dotat  cu funcţia Air Gesture, care permite interacţiunea ultilizatorilor cu telefonul fără să-l atingă. Noul device are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, o gosime de numai 7,9 mm şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean. „Lansăm astăzi noul vârf de gamă, un telefon ultraperformant, cu dotări de top. Cu X1 Soul satisfacem cele mai pretentioase gusturi in materie de tehnologie si design, oferind utilizatorilor un device ingenios, inovativ şi inteligent, care ii va inspira. Acesta este primul single SIM din portofoliul nostru” , a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview. Telefonul dispune de 2 camere foto, cea principala model OV12830 de 13 MP si cea secundara model OV 5648, de 5 MP. Pe langa functiile standard precum filmare Full HD, fotografiere panoramica si smile detection, camera device-ului dispune de o serie de functii inteligente precum: picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii în 21 de secunde), 12 efecte beauty si best picture. Partea frontală a telefonului este prevazuta cu o cameră secundară de 5MP, care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete.

„X1 Soul este cheia de bolta a gamei Allview, fiind realizat cu tehnologii de top precum: LTPS, Full Lamination, White Magic si CABC in cazul display-ului JDI Full HD sau tehnologia BSI pentru camerele Omnivision de 13, respectiv 5 MP,” a declarat Alin Niscov, Sales Manager Allview. Designul unibody este rezultatul imbinarii perfecte intre precizia computerelor si indemanarea specialistilor din domeniu, prin utilizarea tehnologiei CNC. Datorita tehnologiilor display-ului JDI, aplicatiei inteligente de economizor baterie si nu in ultimul rand, a bateriei SDI, creste performanta energetica cu pana la 30%. Interactiunea cu device-ul este spectaculoasa in orice moment al utilizarii aplicatiilor inovatoare controlate prin gesturi si voce. Amplificatorul audio Yamaha şi sistemul DTS garantează calitatea sunetului, iar căştile cu un design inovator incluse în pachet asigură o înaltă fidelitate sonoră. Noul smartphone este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

X1 Soul  poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 1599 lei.

La evenimentul de lansare din 31 octombrie a fost prezent fotograful Simion Buia de la Academia de Fotografie, care a realizat o mini-expoziţie de fotografii realizate cu X1 Soul.

Comunicat de presa: Bucureşti, 31 octombrie 2013.

Visits: 0

10 comentarii la „X1 Soul primul smartphone single SIM din portofoliu Allview

Lasă un răspuns