vivo ocupă primul loc la livrările de smartphone-uri 5G în regiunea Asia-Pacific, în trimestrul 2 din 2021, conform Strategy Analytics

vivo ocupă primul loc la livrările de smartphone-uri 5G în regiunea Asia-Pacific, în trimestrul al doilea din 2021, potrivit Strategy Analytics[1]. Este pentru prima dată când vivo ocupă primul loc pentru livrările 5G în Asia Pacific, într-un singur trimestru. 1 din 5 transporturi de smartphone-uri 5G din regiunea Asia-Pacific a aparținut brandului, cu o creștere anuală a livrărilor de 215%. Combinația de tehnologie de vârf și de înaltă calitate a făcut din smartphone-urile sale cele mai populare dispozitive 5G din regiune.

La începutul acestui an, Strategy Analytics a menționat că vivo a devenit al doilea furnizor de smartphone-uri 5G cu cea mai rapidă creștere din lume[2] și și-a menținut poziția fruntașă în primul trimestru al anului 2021. Prin realizarea unor progrese remarcabile în standardele și tehnologiile de bază 5G, vivo se angajează să ofere consumatorilor o varietate tot mai mare de telefoane mobile 5G și experiențe îmbunătățite 5G.

[1] Sursă: Global 5G Smartphone Vendor Market Share by Region: Q2 2021

[2] Sursă: Strategy Analytics: Samsung and vivo are World’s Fastest Growing 5G Smartphone Vendors in Q1 2021

Hits: 12

%d blogeri au apreciat: