Techcelerator dă startul celei de-a treia ediții a Scale Match, eveniment de matchmaking regional dedicat start-up-urilor high-tech

Programul targetează 30- 40 de start-up-uri de Fintech, AI, SaaS și HealthTech din 16 țări

  • Primele două ediții Scale Match au atras 128 de aplicații din 25 de țări si 34 investitori & corporații din 14 țări
  • Evenimentul va avea loc online, pe 28 și 29 septembrie 2021
  • Companiile pot aplica până pe 22 septembrie 2021

Techcelerator, cel mai activ accelerator din România pentru start-up-uri de tehnologie, lansează a treia ediție a Scale Match, prima platformă regională de matchmaking care facilitează accesul start-up-urilor de tehnologie la finanțare și la parteneri strategici. Pentru evenimentul care va avea loc online pe 28-29 septembrie vor fi selectate 30 – 40 de echipe.

Companiile se pot înscrie până pe 22 septembrie pe platforma F6S. La eveniment vor fi analizate punctele forte ale produsului și ale echipei, oportunitățile identificate, obiectivele de investiții și de parteneriat aferente.

Scale Match este un program conceput pentru start-up-uri în faza de extindere, aflate înainte sau după o rundă de finanțare. Programul vizează dezvoltatorii de soluții HealthTech, Fintech, SaaS și AI aflate în etapa Market Ready.

Accesul la investitori poate fi un proces de lungă durată și stresant pentru fondatori. Cold emailing-ul dă rar rezultate satisfăcătoare, iar așteptarea unui răspuns este deconcertantă. De aceea este întotdeauna o idee bună să lucrezi cu un accelerator de afaceri cu track record. Să faci parte din familia Techcelerator aduce avantaje nete, din toate punctele de vedere ale dezvoltării  businessului tău într-un interval de timp semnificativ redus și, mai ales, îți oferă o cale mult mai scurtă către runda de investiții de care ai nevoie. Acesta este scopul programului Scale Match. Noi ne conectăm sistematic cu cele mai active fonduri de investiții din Europa, și nu numai, și le prezentăm cele mai bune produse pe care le identificăm la nivelul SEE. Este modul nostru de a contribui la susținerea inovării tech în regiune.

Pentru a fi eligibile pentru programul Scale Match start-up-urile trebuie să aibă soluții scalabile la nivel internațional, un model de business sustenabil și o echipă puternică. Ne adresăm start-up-urilor aflate în două etape distincte de dezvoltare: pe de o parte start-up-urilor care au tracțiune și care vor avea nevoie de capital în viitorul apropiat și, pe de altă parte, scale-up-urilor care caută investiții , menite să le asigure o bază solidă pentru creștere”, afirmă Cristina Țoncu, Program Manager și co-fondatorTechcelerator.

Programul se adresează companiilor tip start-up și scale-up din 16 țări: România, Bulgaria, Slovenia, Georgia, Armenia, Turcia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Macedonia de Est și Tracia, Moldova și Turcia.

Toate aplicațiile primite pentru Scale Match vor fi luate în considerare și pentru celelalte programe și activități organizate de Techcelerator în decursul anului.

Primele două ediții Scale Match au însemnat: 128 de aplicații, din 25 de țări, 34 investitori și corporații din 14 țări, 216 întâlniri de matchmaking în cadrul a două zile de conexiuni și parteneriate pentru investiții. Au fost selectate 52 de start-up-uri.

Hits: 8

%d blogeri au apreciat: