Vetter is better

Cateodata te gandesti ce ai face pentru a avea viata mai usoara, atunci cand tehnologia te napadeste si nu ai de unde sa o apuci. Intotdeauna e mai better cu Vetter.

Pentru ca poti sa ai un suport adecvat pentru tehnologia ta ce tocmai a aterizat acasa. Nu te framanta pentru ca exista o rezolvare pentru fiecare intrebare si intotdeauna te simti protejat, atunci cand ai un furnizor de accesorii necesare ce te scot din orice situatie neplacuta.

battery_pro_2

Si Vetter o face chiar intr-un mod elegant pentru ca se gandeste mereu la utilizatorii de tehnologie indiferent de cat de mult sunt acestia familiarizati si rabdatori sa asculte specialistii in accesorii.

Selfie Stick Pro Bluetooth | Aluminum Extendable | Black este unul dintre articolele interesante pentru orice amator de selfie atunci cand acesta este pus in dificultatea de a prinde unghiuri foarte bune de fotografiat atunci cand iti utilizezi smartphone-ul dar si o posibila camera digitala pe care o poti prinde cu un surub de fixare.

product-31739-Selfie-Stick-Pro-Bluetooth-Aluminum-Extendable-BlackDesigur produsul sosit intr-un ambalaj elegant nu este mare lucru, fiind practic un bat sau mai binezis un suport de fixare reglabil ce se potriveste tuturor dispozitivelor cu o latime intre 52 si 72 de mm. Acesta poate fi reglat prin extensibilitate de la 22 la 83 cm, astfel incat sa iti optimizeze dimensiunile fotografiei in functie de necesitatile de incadrare si ulterior de cropare. Telecomanda Bluetooth compatibila cu orice dispozitiv ce foloseste Android 4.2.2 sau IOS 6.0 sau versiuni mai recente asigura libertatea de miscare de care ai nevoie si este ideala cand Selfie Stick-ul se fixeaza pe trepied, dar tot atat de bine il poti fixa in mana cu care vei declansa expunerea. Conectarea telecomenzii bluetooth se face printr-o simpla apasare de buton, fara a fi necesara instalarea unei aplicatii downloadabile din market Play, in acest fel facand o mica economie si de resurse de pe terminalul utilizat. In pachetul de vanzare vei gasi: Selfie PRO Stick, telecomanda Declansator Bluetooth IBO, bateria CR2025, cam tot ceea ce este necesar sa-l pui imediat in functiune practic neintampinand nicio dificultate sau obstacol sa realizezi primul tau selfie ce nu il vei uita niciodata. Materialele utilizate sunt fiabile din aluminiu anodizat foarte rezistent cu maner cauciucat pentru o mai buna aderenta si stabilitate evitand in acest fel caderea accidentala, sau tremurarea obiectivului atunci cand te-ai hotarat sa ti-o faci. Ce iti mai ramane de facut este un zambet larg si o pozitie cat mai funny.

Si daca tot esti pasionat de fotografie oare ce ar fi mai atractiv decat sa poti utiliza niste lentile suplimentare ce vor imbunatati posibiliatile tale de fotografiere sau de filmare utilizand ceea ce ai la indemana deja.

product-31740-Universal-Selfie-Lens-Wide-Angle-Silver

Universal Selfie Lens | Wide Angle | Silver pentru Smartphone-uri, tablete si dispozitive cu camera foto, inclusiv Samsung Galaxy S II-VI, Galaxy Note I-IV, iPhone 4s, 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus, Sony, HTC, LG, Nokia, Motorola models Galaxy Nexus etc. aduce acel plus de tehnologie necesar pentru ca utilizatorul sa poata realiza un maxim calitativ capturilor sale digitale. SelfiePRO Lens de la Vetter este ideala pentru cei care vor să isi transforme simplu si usor smartphone-ul intr-un aparat foto profesional. Usor de montat, se prinde cu o clema de plastic ce asigura o fixare ferma fara a deteriora camera sau carcasa smartphone-ului.

Visits: 0

Lasă un răspuns