Epson lansează seria de imprimante mobile TM-m30 destinate punctelor de vânzare (POS) care utilizează tablete

Epson, producătorului numărul unu de imprimante POS[1], lansează TM-m30, o nouă serie de imprimante mobile de dimensiuni reduse destinate tipăririi de chitanțe. Noile modele se bazează pe conectivitate wireless și sunt ideale pentru medii POS care utilizează tablete, cum ar fi HoReCa și segmentul de retail. Designul imprimantelor le face ideale pentru clienţii care doresc să treacă la un sistem POS bazat pe tablete, inclusiv pentru cei care deţin în prezent un sistem POS bazat pe PC-uri. Și, fiind unele dintre cele mai mici imprimante POS din lume[2], pot fi poziționate cu ușurință oriunde.Epson_TM-m30Tipărirea se poate realiza și prin NFC, fiind suficientă atingerea imprimantelor TM-m30 cu un dispozitiv mobil sau cu o tabletă echipată cu NFC. Folosind funcționalitatea inteligentă integrată ePOS print[3], imprimantele pot comunica direct cu aplicațiile web, permit tipărirea de pe orice dispozitiv mobil, fără a fi nevoie de instalarea sau actualizarea driverelor, și sunt compatibile cu sistemele de operare iOS şi Android.

„Datorită designului elegant și compact, noile imprimante TM-m30 sunt ideale pentru sisteme POS bazate pe tablete și se potrivesc perfect în mediile de retail şi HoReCa mici şi mijlocii, contribuind la eficientizarea acestora și la îmbunătățirea productivității. Beneficiind de interfeţe Ethernet, Bluetooth sau Wi-Fi, pot fi integrate în aproape orice mediu de lucru şi oferă personalului o soluţie de imprimare rapidă, uşor de utilizat şi la cerere, pentru a îmbunătăți experiența clienților”, spune Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager Epson pentru România și Bulgaria.

TM-m30 este disponibilă atât în varianta neagră, cât și albă și poate fi montată atât pe orizontală, cât și pe verticală, prin înlocuirea carcasei, oferind astfel o flexibilitate și mai mare în momentul poziționării. Noul afişaj opţional DM-D30 este dezvoltat pentru a se potrivi cu designul modern al imprimantelor. În plus, la noile modele este disponibil și un suport opțional pentru tablete, Epson oferind astfel o soluție completă care poate înlocui cu ușurință un sistem POS tradițional. Imprimantele pot tipări chitanțe folosind multiple tonuri de gri și dispun de capabilități de imprimare pentru grafică avansată și coduri de bare. Acestea permit configurații particularizate ale chitanțelor în a căror grafică pot fi adăugate cu ușurință sigle şi mesaje promoţionale.

Imprimantele TM-m30 vor fi disponibile din luna noiembrie, la prețuri variabile, în funcție de model.

Caracteristici cheie:

 • Design compact şi elegant

 • Poziţionare flexibilă – pe orizontală sau verticală
 • Interconectare prin NFC și coduri de bare
 • ePOS print2 permite imprimarea directă, de pe orice dispozitiv mobil, fără a fi nevoie să instalaţi sau să actualizaţi driverele
 • Viteză de imprimare de până la 200 mm/s
 • Lăţime maximă a hârtiei de 80 mm
 • Imprimare de calitate superioară a chitanţelor
 • Imprimă coduri de bare 1D şi 2D
 • Încărcare rapidă a hârtiei
 • Diametru rolă de hârtie de 83 mm
 • Afişaj opţional pentru client (DM-D30) şi suport opţional pentru tablete
 • Este disponibil un kit de montare pe perete
 • Funcţii de economisire a hârtiei
 • Certificată Energy Star
 • ePOS print SDK disponibil pentru platforme iOS, Android, Windows CD sau Windows mobile

Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce priveşte inovaţiile, dedicându-se depăşirii aşteptărilor prin intermediul soluţiilor pentru pieţe diverse, precum cele destinate birourilor, pentru utilizarea acasă, pentru comerţ şi industrie. Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare şi proiectoare 3LCD până la roboţi industriali, ochelari inteligenţi şi sisteme de detecţie şi se bazează pe tehnologii originale compacte, economice şi de mare precizie.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajaţi în 94 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuţiile permanente aduse protejării mediului şi comunităţilor în care operează.

http://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având o forţă de muncă de 1.700 de angajaţi, vânzările Epson Europe în anul financiar 2013 au fost de 1.517 milioane de euro. http://www.epson.eu

București, 12 octombrie 2015Epson

Views: 0

Lasă un răspuns