Vantage Towers: Infrastructura telecom din România permite implementarea proiectelor de amploare, fără investiții majore

Vantage Towers, un important operator european de infrastructură, consideră că România dispune de infrastructură de telecomunicații robustă ce perminte implemetarea unor proiecte de scară largă fără investiții majore.

  • ”Cu o rețea extinsă de turnuri de comunicații și infrastructură modernă, România oferă un mediu propice pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor tehnologice inovatoare. Vantage Towers, prin experiența și know-how-ul său în tot ceea ce însemnă infrastructură de telecomunicații, este pregătită să pună la dipoziția companiilor care doresc să își extindă operațiunile și să implementeze proiecte de amploare în țară o infrastructură robustă și în același timp sustenabilă”, a declarat Ionel Crăciun, Business Development Manager la Vantage Towers România.

România s-a dovedit a fi una dintre țările europene care s-au remarcat prin dezvoltarea rapidă a infrastructurii de telecomunicatii, iar Vantage Towers contribuie în mod activ la progresul industriei prin investiții în noi proiecte sustenabile. Printre avantajele pe care le oferă infrastructura de telecomunicații din România se numără acoperirea extinsă, lățimea de bandă ridicată și stabilitatea rețelelor de comunicații. Aceste caracteristici esențiale permit companiilor să își desfășoare activitățile într-un mediu conectat, fiabil și eficient din punct de vedere al costurilor.

SONY DSC

Vantage Towers dispune în prezent de peste 2.300 de puncte de conectivitate în România și oferă soluții de înaltă tehnologie. Portofoliul companiei se axează mai mult pe locații la sol (GBT), situate în principal în zone rurale cu un număr scăzut al populației. O parte semnificativă a portofoliului companiei este compusă din locații unde sunt amplasate turnurile pe acoperiș (RTT), mai potrivite zonelor urbane, cum ar fi Bucureștiul.

  • Infrastructura – amplificator pentru dezvoltarea tehnologiei

Vantage Towers, are un rol cheie în transformarea digitală la nivel european și o contribuție semnificativă la o Românie mai bine conectată. Compania oferă infrastructură fiabilă, scalabilă și avansată. În calitate de gazdă neutră, compania Vantage Towers este pregătită să asigure cât mai mulți chiriași pentru fiecare dintre site-urile sale, asigurând astfel eficiență, conservarea resurselor și reducerea emisiilor de carbon.

„Infrastructura de telecomunicații joacă un rol esențial în trasformarea digitală a întregii societăți și în menținerea conectivității. Tot ce înseamnă astăzi acces la internet de mare viteză, comunicare mobilă, dar și dezvoltare IoT și alte soluții inteligente sunt susținute cu ajutorul unei infrastructuri puternice. Vantage Towers își propune să accelereze extinderea și densificarea rețelelor mobile. Eforturile noastre permit persoanelor fizice, companiilor și întregii țări să valorifice puterea tehnologiilor digitale, stimulând creșterea economică, inovarea și îmbunătățirea calității vieții”, a mai adăugat Ionel Crăciun.  

Infrastructura de telecomunicații permite furnizarea de servicii și tehnologii digitale care sunt fundamentale pentru transformarea digitală. Aceasta include cloud computing, analiză de tip big data, inteligență artificială, realitate virtuală și realitate augmentată. Infrastructura robustă a Vantage Towers asigură funcționarea fără probleme și accesibilitatea acestor servicii, stimulând, totodată, inovația digitală și creșterea economică.

Vantage Towers continuă să investească în dezvoltarea și extinderea infrastructurii de rețele de telecomunicații din România, formând baza unei comunicații fiabile și de mare viteză în toată țara. Totodată, compania contribuie la diminuarea decalajului dintre rural și urban în ceea ce privește conectivitatea și oferă astfel companiilor, persoanelor și comunităților posibilitate să acceseze servicii digitale, să participe la economia digitală și să rămână conectați la peisajul digital global.

Vantage Towers oferă un portofoliu de servicii cuprinzător de infrastructură pentru telecomunicații, inclusiv servicii de conectivitate și soluții personalizate adaptate nevoilor specifice ale companiilor. Compania își propune să furnizeze în continuare servicii de calitate superioară și să susțină dezvoltarea durabilă a pieței telecom din România.

Views: 1

Lasă un răspuns