UTOK lanseaza gama completa de televizoare

UTOK acceseaza segmentul televizoarelor cu 6 modele pregatite pentru trecerea la televiziunea digitala. Cu diagonale cuprinse intre 55 si 102 centimetri, tuner DVB-T2 si preturi accesibile, UTOK este pregatit sa digitalizeze Romania.

Fiecare televizor UTOK vine in intampinarea evolutiei televiziunii din formatul analog in cel digital, prin includerea tunerului UTOK TV RangeAlinierea Romaniei la standardele europene inseamna o imbunatatire a calitatii imaginii si a sunetului receptionat, iar televizoarele UTOK ofera accesibilitatea necesara celor care doresc un raport specificatii-pret excellent.

Televizoarele UTOK dispun de tehnologii LED, rezolutii High Definition si Full HD, conectivitate ce acopera necesitatile fiecarui utilizator, sistem audio 3D Surround si de un design ce se impresionează prin simplitate si rame subtiri, ce permit utilizatorului sa se bucure de continut fara elemente ce distrag atentia.

“Prin lansearea gamei de televizoare UTOK, dorim sa oferim fiecarui roman posibilitatea de a se bucura de avantajele televiziunii digitale: fiecare televizor UTOK este echipat cu tuner DVB-T2 si solutii multiple de conectivitate. Posibilitatea de a alege dintre diagonale pornind de la 55 pana la 102 centimetri si rezolutiile de inalta definitie acopera fiecare necesitate in materie de consum multimedia. Datorita raportul excelent pret – dotari, suntem convinsi ca noile televizoare UTOK isi vor gasi locul in bucatariile, dormitoarele si living-urile romanilor”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK

Fiecare televizor UTOK dispune de optiuni numeroase de conectivitate: HDMI, VGA (D-Sub), EuroSCART, Audio-In, Video Composit, USB si CI+. Modelele UTOK U22FHD1 si U40FHD2 sunt dotate cu ecrane de rezolutie Full HD, in timp ce modelele UTOK U24HD1, U28HD1, U32HD1, U32HD2 afiseaza imagini la rezolutie High Definition. Prin multitudinea de optiuni de conectare si specificatii, televizoarele UTOK sunt ideale in orice scenariu: de la bucataria unde se vad stirile in fiecare dimineata, dormitoare de mici si mari dimensiuni, pana la living-urile spatioase.

16 iunie 2015, Bucuresti – UTOK

Views: 0

Lasă un răspuns