UTOK Explorer 4 – noul rugged smartphone al aventurierilor

UTOK Explorer 4 este rugged smartphone-ul Dual SIM Quad Core cu standard de protectie IP68, autonomie de pana la 30 de zile, functie de apelare SOS si display IPS Gorilla Glass.

Pasionatii de aventuri in natura pot obtine echilibrul perfect intre putere, rezistenta si autonomie, prin noul UTOK Explorer 4, echipat cu procesor Quad Core de 1.3 GHz, 1GB RAM si 8GB memorie interna, standard de protectie IP68 si display IPS de 4”, cu tehnologie Gorilla Glass si baterie cu capacitate de 4500mAh, ce asigura o autonomie de pana la 30 de zile in modul stand-by si pana la 17 ore talk time.

utok-explorer-4-6

Indiferent de locul urmatoarei aventuri, UTOK Explorer 4 rezista imersiei in apa de pana la 1.2 metri, timp de pana la 40 de minute si socurilor mecanice pe distante de pana la 1.2 metri. De asemenea, UTOK Explorer 4 este complet rezistent impotriva prafului. Drept urmare, utilizatorii vor petrece mult mai putin timp temanduse pentru siguranta smartphone-ului si isi vor putea dedica momentele castigate prin fotografierea peisajelor cu ajutorul camerei de 8 megapixeli.

De asemenea, UTOK Explorer 4 pune pret pe spiritul liber si spontan al aventurierilor, prin echiparea cu GPS, busola si giroscop, pentru o mai buna orientare.

Suntem fanii miscarii in aer liber, ai drumetiilor si ai iesirilor in natura in general, asa ca noul rugged smartphone UTOK Explorer 4 vine ca o completare excelenta a experientei unei aventuri. Datorita sistemului de operare inteligent si a senzorilor incorporati, utilizatorii pot masura distanta parcursa si se pot orienta cu usurinta. Standardul de protectie IP68 si ecranul cu tehnologie Gorilla Glass sunt elemente importante ale noului UTOK Explorer 4 si suntem convinsi ca, alaturi de autonomie de pana la 30 de zile, vor fi printre principalele motive pentru care utilizatorii il vor alege.” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK Explorer 4 este smartphone-ul destinat celor ce doresc cele mai importante functii la printr-o simpla apasare de buton. Preluarea si respingerea apelurilor, precum si formarea unui numar SOS la alegere pot fi activate prin butoanele dedicate, dispuse pe laturile smartphone-ului. In plus, camera foto de 8 megapixeli poate fi activata prin intermediul unui buton. De asemenea, utilizatorii vor fi mereu la curent cu notificarile specifice apelurilor, mesajelor text si aplicatiilor preferate, gratie LED-ului de notificari integrat.

Utilizatorii UTOK Explorer 4 se pot bucura de beneficii precum o luna de continut gratuit in aplicatiile Seenow si Zonga, 100 de carti preinstalate prin Elefant eBooks Reader, aplicatia de suport UTOK Now, precum si de iaBilet, aplicatia prin care pot achizitiona bilete la concerte, evenimente si spectacole. Nu in ultimul rand, functionalitatea UTOK Explorer 4 poate fi extinsa prin sutele de mii de aplicatii puse la dispozitie de sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

UTOK Explorer 4 este disponibil, la pretul de 1299 lei, pe www.utok.ro si in reteaua magazinelor partenere.

Despre UTOK. UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri, tablete si televizoare caracterizate prin specificatii de top si accesibilitate. Printre modelele de succes se numara puternicul smartphone Octa Core UTOK FURY si UTOK i800, prima tableta din gama cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 si UTOK iQ700, tableta performanta cu procesor Intel® Atom™. Gama de televizoare UTOK digitalizeaza Romania prin tunerele incorporate, multiplele conexiuni, diagonale intre 55 si 102 centimetri si accesibilitate.
21 octombrie 2015, Bucuresti. UTOK

Visits: 2

Lasă un răspuns