Update GN4.2.b pentru Allview P5 Quad…inoirea functionala a unui terminal

Inca din august anul trecut am achizitionat un terminal Allview P5 Quad, care la acea data era envogue, pentru performante in raport cu pretul platit, insa am avut ceva probleme tehnice cu el. Dupa vreo luna de tatonari a terminalului echipa de service de la Germanos, care sunt profesionisti adevarati si ii recomand, a  ajuns la concluzia ca acesta trebuie swapat fiind un exemplar care dadea randament la jumatatea specificatiilor. Asa incat de prin octombrie ma bucur de cu totul alt terminal, care are un standby de 2 zile, face niste poze foarte multumitoare, iar de conexiunea de Internet de la Cosmote numai de bine, ireprosabil. Va urma desigur si un review cat de curand.

Pentru ca anul s-a inoit si am prieteni adevarati pe Facebook am aflat de la acestia ca Allview pune la dispozitie un nou update incepand cu data de 12.12.2013, insa am avut rabdare pana acum ca sa aflu daca o sa am succes deplin cu acesta, informandu-ma pe net. Zis si facut si iata ca am purces la proces, adica la update GN4.2.b.

Procesul este descris aici.

Fisierul de update pus la dispozitie prin download de pe site are capacitatea de 477 MB si trebuie copiat pe un memory Card ce intra in terminal. De aceea, am studiat in prealabil daca mai am loc pe micro SD-ul din aparat sa mai pun updateul sau trebuie sa mai fac loc acolo. Versiunea mea V0655 am constatat-o intrand in setarile terminalului la sectiunea “despre telefon” dar si despre versiunea de Android care a fost 4.1.2. Astfel cu acest update am trecut la Android 4.2.1 / 18.12.2013.

Printre beneficiile update-ului se numara:

  • Panou de setari customizabil
  • Noi functii ale camerei: foto panoramic, stergere elemente in miscare (background cleanup), best picture, V-gesture, smile detection, fotografiere cu tasta de volum
  • Interfata noua in aplicatia Galerie, grupare continut in categorii: album, video, captura ecran
  • Aplicatie noua pentru gestionarea fisierelor
  • Manager App, functie Shake to clean (golirea memoriei RAM)
  • Sistem update (pentru actualizarea rapida a sistemului de operare)
  • Aplicatie meteo „Vremea”
  • Functii noi in meniul de setari: functie de back-up pentru contacte, sms, call history, calendar, email
  • Compatibilitate Smart2View
  • Functia „Smart gesture”

Despre transformarile aplicatiei “Vremea” va invit sa vizualizati in clipul de mai jos:

Pentru Update de la versiunea V0517 apasa http://www.allview.ro/index.php?id=1805

Pentru Update de la versiunile V0779 si V0655 apasa http://www.allview.ro/index.php?id=1804

Hits: 16

0 comentarii la „Update GN4.2.b pentru Allview P5 Quad…inoirea functionala a unui terminal

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: