Mos Craciun a sosit si la Residence Hotels Bucharest

Iata ca Mos Craciun a sosit si la Residence Hotels Bucharest pentru copilasii angajatilor de acolo, situatie in care m-au invitat  sa pot impartasi impresiile frumoase de la acest eveniment.

Odata plecat de acasa impreuna cu un ren cu patru roti, am ajuns la Arc de Triomphe insa, am aflat ca Mosul nu va trece pe acolo, intrucat bradul de Craciun pentru copii a fost impodobit special la RESIDENCE DOMENII PLAZA undeva, la etajul 4, pentru a putea fi cat mai aproape de hornul, pe care urma sa apara Mosul.

Copiii erau in discutie cu spiridusul mosului care dorea sa afle dorintele celor mici dar si cat de cuminti au fost ei peste an pentru a putea sa primesca daruri.

Printre cadourile de pe mesele din incinta  am gasit si o invitatie pentru Revelion 2014.

Intre timp la eveniment a sosit si un cvartet ce ne-a readus pofta de a servi dintre minunatiile special preparate spre a ne reintregi energia pierduta pe drumul pana la reintalnirea cu Mosul dar sa ne si poata readuce in atmosfera cadourilor de iarna pe care RESIDENCE DOMENII PLAZA le ofera anual copiilor angajatiilor.

Dupa multe incurcaturi in circulatia de pe deasupra cerului capitalei, oprit de mai multe echipaje de politie si cu permisul suspendat, Mosul si-a facut intr-un tarziu aparitia punandu-ne un pic rabdarea la incercare. Dar nimic nu a fost in zadar. Se pare ca anul acesta mai toti copiii cei frumosi au fost ascultatori si si-au primit cadourile mult asteptate tocmai de acum un an. Au spus poezii frumoase Mosului iar cadourile au fost extraordinare si le-a adus zambetele pe chipuri.

Mai jos aveti o galerie cu principalele momente traite.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: