Un Merz bun…numai de la Tiriac

Nu de putine ori luxul devine un ideal in viata. Si dupa cum se stie un Mercedez este sinonim cu bunastarea si gusturile simandicoase, dar si cu fiabilitatea si siguranta in circulatie.

Norocul este ca in Romania domnul Tiriac se ocupa de vanzari auto caci altfel, cine ar fi reusit mai bine sa aduca acest brand la profit.

Pe mine ma atrage un mercedes clasa b si anume un 200 CDI BlueEfficiency – Transmisie manuală care este impresionant pentru familia mea.

merz

Oricare ar fi nisa Mercedes B-Class, functioneaza. Este un fel de masina mica cu tractiune fata, hatchback cu influente MPV, si o doza mica de sportivitate. Nu stiu din ce motiv, primele B-Class pareau ca au plastic foarte ieftin. Intre timp problema s-a rezolvat, interiorul este surprinzator iar masina se simte, ca orice Mercedes, foarte solida. B nu este tocmai o cutie, dar are un spatiu interior asemanator cu E-Class. Iar portbagajul are tot dimensiuni apropiate de cel de E-Class: 540 litri.

In ceea ce priveste eficienta, consumul de carburant a fost redus  fata de generatia precedenta cu 21%, iar toate noile propulsoare au fost dezvoltate in-house de catre Mercedes-Benz. Consumul celor doua versiuni diesel (B 180 CDI BlueEFFICIENCY si B 200 CDI BlueEFFICIENCY) are o medie de 4,4 litri pentru 100 de km parcursi fata de 5,2 litri, valoarea de consum a predecesorilor. B 180 CDI BlueEFFICIENCY atinge o valoare a emisiilor de CO2 de 115 g/km cu transmisia automata, o imbunatatire cu 21% a performantelor predecesorului sau. In ciuda performantelor dinamice mult mai bune, versiunile pe benzina B 180 BlueEFFICIENCY si B 200 BlueEFFICIENCY consuma acum in medie 5.9 litri pentru 100 km parcursi. Emisiile de CO2  sunt acum mai bune cu 12% (137 g si respectiv 138 g CO2/km).

merz1

Interiorul noii Clase B, caracterizat de materiale de calitate foarte buna, finisaje ireprosabile cu o mare atentie pentru detalii si un design foarte modern, redefineste standardele segmentului compact. Optional, plansa de bord poate fi imbracata complet in piele ARTICO cusuta cu fir gros in culoare contrastanta. Autoturismul poate fi personalizat cu unul dintre cele patru pachete de dotari disponibile – Chrome, Sports, Exclusive si Night.

Display-ul central este unul dintre punctele de rezistenta ale noului model, fiind disponibil in doua dimensiuni – 147 si 178 mm diagonala. Acesta ofera o impresie de plutire deasupra celor trei guri de ventilatie centrale, iar finisarea sa foarte moderna si atractiva atrage atentia oricarui ocupant al masinii.

Desigur iti vei dori de aici asigurare rca

Visits: 0

Lasă un răspuns