Un magazin ALTEX se deschide la AFI Palace Cotroceni

ALTEX România, anunță deschiderea unui magazin în AFI Palace Cotroceni. Este primul magazin din București în care compania va pune în aplicare inovația privind experiența consumatorului, prin oferirea de servicii post-vânzare, inclusiv foștilor clienți Domo.

Astfel, începând de la sfârșitul acestei săptămâni, toți clienții vor putea beneficia, pentru produsele comercializate de ALTEX, de posibilitatea de returnare a produselor în maxim 31 de zile de la cumpărare, garanție și service.

12265836_1087237631288502_5465699051038934126_o

„Ne bucurăm să adăugăm AFI Palace Cotroceni pe lista marilor centre comerciale din București în care clienții pot găsi, într-un spațiu dedicat, produsele și serviciile oferite de ALTEX. Însă nu vorbim doar de o locație în plus, ci de valoarea adăugată pe care o aducem consumatorilor prin serviciile pe care le vom oferi în noul showroom, inclusiv foștilor clienți Domo. Considerăm că este abordarea potrivită pe care o poate adopta un lider de piață, arătând astfel preocuparea sa constantă față de nevoile clienților, fie că sunt ai săi sau că fac parte din portofoliul altor retaileri electro-IT, care, din diferite motive, și-au redus activitatea pe o piață.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Clienții vor avea acces în noul showroom la o gamă de peste 10.000 de produse, precum și la oferte special pregătite cu ocazia lansării. Acestea includ reduceri de până la 1.300 de lei la smartphone-uri și de până la 2.000 de lei la LED TV. În plus, în perioada 27 – 29 noiembrie 2015, vor putea fi achiziționate laptopuri pornind de la prețul de 999.9 lei și mașini de spălat rufe de la 799.9 lei (la schimb cu un produs electrocasnic vechi).

„Noul magazin va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00 – 22.00. În acest interval de timp, experții noștri vor fi pregătiți să le ofere clienților consilierea necesară pentru o experiență de achiziție îmbunătățită, asigurându-se totodată că produsele cumpărate corespund cel mai bine nevoilor lor.”, a declarat directorul local Cosmin Bujeniță.

Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

București, 27 noiembrie 2015 – ALTEX România

Visits: 2

Lasă un răspuns