F64 sărbătorește Ziua națională a României cu reduceri și un concurs special

F64 și Sony pornesc astăzi, 27 noiembrie, campania “Fotografiază românește”. Până pe 3 decembrie, cel mai mare magazin foto-video din România oferă reduceri impresionante la unele dintre cele mai bune echipamente și accesorii foto-video. Campania se derulează atât online, pe site-ul magazinului, cât și offline în magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.

Mai mult, F64 și Sony organizează un concurs special dedicat iubitorilor de fotografie, deoarece ne dorim ca 1 Decembrie să fie o sărbătoare memorabilă. Acesta pornește odată cu campania de reduceri, iar participanții vor trebui să surprindă tradiții și locuri reprezentative pentru români și România în cele mai expresive cadre. Astfel, o singură poză le poate aduce un premiu însemnat.F64 - Fotografiaza romaneste - FOTO Cristian Munteanu

Concursul se derulează în perioada 27 noiembrie – 20 decembrie, fotografiile putând fi încărcate online pe site-ul magazinului prin platforma dedicată. Fiecare participant are voie să participe cu maximum trei fotografii. Cele mai bune poze vor fi alese pe 2 1 decembrie de juriul F64, urmând a fi anunțate pe 22 decembrie, iar autorii lor vor fi premiați cu echipamente Sony.

Locul I va câștiga un aparat foto mirrorless Alpha A5100 cu obiectiv de kit 16-50mm. Are un senzor de 24 de megapixeli, filmează full HD și dispune de un sistem de autofocalizare cu 179 de puncte. Câștigătorul de pe locul al II-lea va primi o cameră de acțiune FDR-X1000V-4K, capabilă să filmeze la rezoluție 4K, dispune de stabilizarea imaginii prin tehnologia SteadyShot și poate fi controlată de la distanță. Participantul de pe locul al III-lea va câștiga un aparat foto tip bridge DSC-HX300, cu senzor de 20 megapixeli, un teleobiectiv 24-120mm cu zoom optic de 50x și filmează la rezoluție full HD. Imaginile înscrise în competiție vor fi aprobate în cel mult 48 de ore lucrătoare, putând fi apoi vizualizate pe site. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe blogul F64.F64 - Fotografiaza romaneste

Tematica acestui concurs pentru care oamenii vor trebui să “fotografieze românește” a fost gândită pentru a surprinde într-unele dintre cele mai bune imagini cele mai interesante trăsături ale României, de la obiceiuri la locuri iconice. Dansul, portul, datinile românești, dar și acele plaiuri de dor specifice nouă, acestea sunt acele elemente care pot fi surprinse în pozele din concurs.

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de fotografie și F64, ne găsești pe conturile noastre oficiale de Facebook, Instagram și Twitter.

F64 susţine pasionaţii foto-video şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă.

București, 27 noiembrie 2015 – F64 și Sony

Visits: 0

Lasă un răspuns