Ultrabookul Maguay MyWay U1403i la test & review

Despre Maguay am mai citit, am mai auzit insa, niciodata nu am avut contact nemijlocit cu produsele lor pana la Dreamhack 2014 despre care am scris si aici.
Maguay este un brand romanesc cu peste 21 ani de experienta, cu produse configurabile in functie de nevoile clientului, avand componente de cea mai buna calitate si parteneriate cu cei mai mari jucatori mondiali in domeniul IT. Pe langa solutii hardware, dezvolta si solutii software (iTrack – monitorizare prin GPS a flotei auto, solutii de e-learning, e-sanatate dezvoltarea de platforme complexe la UMF Iasi, ANIMV, etc).
Si gata cu introducerea, important este ca am primit la teste Maguay U1403i chiar varful gamei ce se configureaza acum la Maguay pentru mediul business insa, am ramas foarte placut impresionat despre cum se misca un ultrabook de top, fiind și cel mai nou model de ultrabook Maguay, atunci cand are resurse corespunzatoare. Pe scurt Ultrabook Maguay MyWay U1403i  este Intel Core i5-4200U, Haswell, tehnologie fabricatie 22 nm, display CMN1482 14″HD+, rezolutie maxima: 1600×900, 4GB RAM, 240 GB SSD, Intel HD Graphics 4400, USB 3.0, HDMI, Win8 64-bit,  dar in realitate o experienta ce nu poate fi descrisa in cuvinte. De altfel aceasta configuratie de U 1403i poate fi si imbunatatita pana la 16 GB de RAM, 500 GB HDD, sistem de operare sau nu, pachet Office sau nu, pachet de accesorii sau nu, extinderea garantiei la 3 ani, conform configuratorului de pe site oferind o gama larga de oferte in functie de client.

Desfacand cutia produsului frumos ambalat dau peste un device placut ochiului si mainii care il utilizeaza. Carcasa are textura metalica, este foarte bine construita, solida si cu finisaje bine facute. Muchiile usor ascutite subtire, rezistent, are un design simplu, robust si elegant datorita carcasei si palmrest-ului din magneziu. Cu siguranta intrece multe modele de top la fiabilitate si constanta. Caracteristici fizice: 340(W) x 240(D) x 21(H)mm, 2.0Kg.

Dupa croiala designului, al materialelor utilizate eu il situez in clasa business dar tare l-as vedea si pe masa unui blogger pentru a-i usura activitatea zilnica, asa cum am facut si eu cu o parte din articolele mele de blog.

Daca ma intrebati am avut curiozitatea de a instala si un joc de la NCSOFT cu licenta de 5 zile obtinuta de la OVERHEAT.ro si anume WildStar si pot spune ca nu m-a dezamagit, cel putin la levelul meu intr-ale jocurilor. Ultrabookul se misca bine pentru resursele cu care a venit si grafica este chiar foarte multumitoare. Asa se explica si inghesuiala de la standul lor de la Dreamhack 2014.

Placa video integrata se descurca excelent cu redarea filmelor în format Full HD si face fata si prelucrarilor in Photoshop, datorata si memoriei RAM suficiente. Ecranul este mat, ideal pentru mediul office.

Dotari multimedia: Intel HD Audio, microphone + speakers, Webcam, card reader 6in1 Conectori: 2*USB3.0, Mic-in, Headphone-out, HDMI, RJ-45 Posibilitati expansiune: 1*Mini Card slots
Conexiunile externe sunt multiple: Camera Web, audio: Integrata High Definition Audio, difuzoare Stereo incorporate, Microfon incorporat, retea Fast Ethernet(10/100Mbs), retea Wireless: 802.11b/g/n, Bluetooth, DC-in jack pentru incarcator, 2 x USB 3.0, Retea (RJ-45): 1 x Mufa RJ-45 (LAN Ethernet), Iesire Audio: 1 x Mufa Casti/Boxe, Intrare Audio: 1 x Mufa (Microfon), HDMI: 1 x High-Definition Multimedia Interface, Cititor Carduri: 6-in-1. Bateria 4 cell Lithium-Ion, ofera o autonomie buna iar dacă trecem pe modul Power Saver, ultrabook-ul rezista o zi fara probleme.

 

 

Maguay MyWay U1403i m-a impresionat foarte mult prin calitatea sa, prin constructie si configuratie. Poti sa-l configurezi pentru office, pentru activitate de birou si chiar business. Poate fi folosit si pentru a rula diferite aplicatii multimedia daca iti doresti neaparat. Timpii de pornire sunt scurti, autonomia este mare, ideala pentru o zi de lucru la birou (datorita procesoarelor de ultimă generatie) atat in modul balanced cat si în power saving, in browsing se misca la fel de bine si cu 10-15 ferestre deschise, aplicatiile suitei Office ruleaza impecabil.
Performanta si calitatea componentelor, desi brand-ul este romanesc, nu ar trebui sa ne surprinda, intrucat Maguay lucreaza cu cei mai buni si mai cunoscuti furnizori de tehnologie din lume, furnizori cu care colaborează si cei mai cunoscuti integratori de tehnologie de pe piata, cu care Maguay concureaza.

 

Hits: 14

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: