Turiştii români care îşi fac un cont Airbnb prin intermediul Telekom au 30€ reducere la cazare în peste 190 de ţări

Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii, indiferent de reţea, trebuie să îşi creeze un cont nou pe Airbnb, folosind link-urile din pagina dedicată de pe telekom.ro: https://www.telekom.ro/airbnb/

  • Codul de reducere este valabil 1 an de la data emiterii lui, pentru o rezervare cu o valoare de cel puţin 120 de Euro
  • Oferta face parte din parteneriatul pan-European între Airbnb şi Deutsche Telekom, anunţat în martie 2015

Turiştii români, indiferent de operatorul de telefonie mobilă sau fixă, pot beneficia de o reducere de 30 de Euro la cazare, dacă îşi creează un cont nou pe platforma Airbnb, prin intermediul telekom.ro. Airbnb permite rezervarea de camere sau locuinţe direct de la localnici, în peste 34.000 de oraşe din peste 190 de ţări.

Descopera lumea cu Airbnb si Telekom

În pragul vacanţei de vară, turiştii au la dispoziţie o gamă foarte variată de opţiuni, inclusiv locuri de cazare originale, cum ar fi castele, mori de vânt sau iurte.

Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii trebuie să respecte câteva condiţii:

  • să creeze un cont nou pe Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispoziţie pe pagina dedicată din site-ul telekom.ro, fie descărcând gratuit aplicaţia de mobil Airbnb, fie prin intermediul butonului „Creează cont”;
  • rezervarea să aibă o valoare de cel puţin 120 de Euro;
  • codul de reducere valabil pentru o singură rezervare, să fie utilizat în cel mult un an de la crearea contului pe Airbnb.

În martie, Deutsche Telekom a anunţat un parteneriat pan-European cu Aibnb, prin intermediul căruia utilizatorii din toate cele 13 pieţe europene*, inclusive România, beneficiază de o ofertă specială în această primăvară. Această colaborare este în linie cu strategia „Win with partners” a Deutsche Telekom, care îşi propune să creeze parteneriate valoroase pentru clienţii companiei şi nu numai.

* Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Slovacia.

11 mai 2015 Bucureşti – Telekom România

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: