BenQ lansează monitorul de gaming XL2730Z cu tehnologie FreeSync în cadrul East European Comic Con 2015

Pasionații de jocuri pot testa noul monitor XL2730Z la standul BenQ din cadrul Comic Con, unde se pot înscrie la competiții de Mortal Kombat X, Counter-Strike: GO și League of Legends

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații digitale și în domeniul producţiei de monitoare dedicate jocurilor video, lansează primul monitor de gaming cu tehnologie FreeSync din portofoliul companiei, XL2730Z, în cadrul East European Comic Con 2015, organizat la București în perioada 8 – 10 mai. De asemenea, BenQ anunță parteneriatul strategic la nivel regional cu Electronic Sports League (ESL), compania devenind astfel partenerul ESL pentru toate competițiile de gaming organizate în Sud – Estul Europei, inclusiv pentru Campionatul South East Europe, sezonul I, ale cărui finale se dispută la Comic Con.

DSC00483

Experiența de joc este acum mai realistă ca niciodată mulțumită rezoluției QHD (2560x1440p), ceea ce înseamnă că vei putea vedea cu până la 77% mai multe detalii pe ecranul generos, de 27 de inci, față de rezoluția Full HD. Rata de refresh de 144Hz, împreună cu timpul de răspuns mic – 1ms GTG, transformă monitorul XL2730Z în arma supremă pentru competițiile de gaming. Funcția Motion Blur Reduction, lăudată de jucătorii profesioniști, îți permite îmbunătățirea timpului de reacție, în special în cazul jocurilor FPS, unde fiecare milisecundă contează.

În plus, datorită tehnologiei VESA DisplayPort Adaptive-Sync, te vei putea bucura de o imagine super fluidă, fără întreruperi sau cadre înghețate prin sincronizarea ratei de refresh a monitorului cu cea a plăcilor video AMD Radeon™ compatibile FreeSync. Astfel, în timpul rulării jocurilor, latența și defectele vizuale vor fi reduse semnificativ, fără diminuarea performanței procesorului grafic.

BenQ_XL2730Z_1

Precizia controlului
Noul vârf de gamă XL2730Z îți oferă o manevrabilitate fără precedent pentru adaptarea oricărui joc la preferințele tale. Acum vei observa chiar și inamicii ascunși în colțurile întunecate ale hărții mulțumită funcției Black eQualizer, ce iluminează zonele obscure, fără supra-expunerea celor luminate, totul pentru a păstra detaliile vitale, care să-ți permită o reacție rapidă. Chiar și intensitatea culorilor poate fi modificată – XL2730Z permite ajustarea acestora pe 20 de niveluri, redând astfel culorile care îndeplinesc cerinţele şi preferinţele specifice de vizualizare pentru toate tipurile de jocuri.

Prin funcția Display Mode, diagonala display-ului poate fi ajustată de la 17″ până la 24″W (16:9), opțiune utilă mai ales în turneele de gaming care impun condiții speciale, iar cu opţiunea Smart Scaling se poate personaliza dimensiunea imaginii.

Pentru a satisface fiecare cerință a gamerilor, BenQ XL2730Z este dotat cu o scală de ajustare cu 14 niveluri de înălțime, dar și cu scale reglabile pentru înclinare şi pivotare, astfel încât jucătorii să poată reproduce reglajul precis al monitorului până la cel mai mic detaliu, de fiecare dată. În plus, pentru obținerea unui avantaj considerabil în fața oponenților, opțiunea Game Mode Loader oferă posibilitatea încărcării unor setări de display special create și utilizate de gamerii profesioniști pentru cele mai aclamate jocuri ale momentului.

Experiență captivantă
BenQ XL2730Z dispune de cele mai intuitive moduri de schimbare a setărilor de display, astfel încât experiența de gaming să fie în totalitate personalizabilă. Display Pilot oferă cea mai simplă metodă de realizare a ajustărilor direct pe ecran, în timp ce funcția Auto Game Mode detectează tipul de joc afișat și poate reconfigura automat setările de culoare. De asemenea, opțiunea Game Mode to Go permite jucătorilor să salveze modurile de joc pe o unitate flash USB sau prin intermediul unei soluții de cloud, totul pentru a transfera mai ușor setările preferate pe o altă unitate de gaming. În plus, telecomanda S Switch oferă posibilitatea de a naviga rapid prin modurile de joc şi meniul monitorului.

Tehnologia Eye-care pentru jocuri: sesiuni de gaming mai lungi
Protecția ochilor, una dintre preocupările principale ale BenQ în ultimii ani, stă la baza modelului XL2730Z. Monitorul profesional de gaming include tehnologia unică

BenQ Low Blue Light de reducere a spectrului de lumină albastră, cauza principală a oboselii ochilor, durerilor de cap și tulburărilor de somn, pentru care mulți dintre jucătorii profesioniști folosesc ochelari speciali de protecție. În plus, tehnologia Flicker-free elimină pâlpâitul la toate nivelurile de luminozitate, crescând performanţa jucătorilor prin confort vizual extrem, chiar şi după sesiuni prelungite de gaming.

Disponibilitate și prezența BenQ la East European Comic Con 2015
Prezentat publicului larg în premieră la East European Comic Con 2015, monitorul profesional de gaming XL2730Z va avea între 8 și 24 mai 2015 un preț special de lansare de 2.699 de lei la partenerii online selectați (CEL, eMAG, evoMAG, MediaDOT, PC Garage), ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Ulterior, monitorul va fi disponibil prin partenerii BenQ în România la un preț recomandat de raft de 3.489 de lei.

În cadrul East European Comic Con 2015, BenQ participă cu 60 de monitoare de gaming, printre care se numără modelul XL2430T, lăudat de jucătorii profesioniști și pe care se vor susține finalele South East Europe Championship, sezonul I.

Mai mult, colaborarea dintre BenQ și Electronic Sports League (ESL) se extinde și la nivel regional, compania devenind partenerul ESL pentru toate competițiile de gaming organizate în Sud – Estul Europei pe parcursul anului 2015.

BenQ, împreună cu partenerul local IT Direct, este prezent la Comic Con cu propriul stand, unde pasionații de jocuri pot participa la competiții de Mortal Kombat X, Counter-Strike: GO și League of Legends, titluri jucate exclusiv pe noul monitor de gaming BenQ XL2730Z. Vizitatorii vor avea ocazia să câștige nenumărate premii, printre care și monitoare de gaming BenQ.

Bucureşti, 8 mai 2015 – BenQ,

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: