Trust GXT 322C castile simpatice de gaming la review

La GADGETARUL ROMAN au ajuns castile de gaming destul de funny, pentru cei care vor sa aiba camuflaj in timpul shutterelor, astfel incat, parintii / prietena, sau cei care te vor la activitatile de rutina de prin gospodarie, sa nu te poata observa, datorita camuflajului excelent realizat de catre proiectantii de la Trust. Desigur ca am glumit.

Acest lucru l-am realizat si eu prin “transeele” virtuale de acasa, atunci cand faceam “taras pe coatele” unui joc precum Doom. Incantat de sunetele uneori infricosatoare si pline de frecvente joase si profunde, culese de prin nivelele mai dure, pentru un incepator, care consider ca am ramas.

De aceea, am considerat ca este util sa prezint castile simpatice de gaming Trust GXT 322C la un review, pentru a va familiariza cu cele asteptate de la acestea.

Mai jos aveti unboxing-ul, unde descoperim pe acelasi fundal rosu, pasional continutul cu dedicatie speciala pentru gamer. Desi sincer vorbind la fel de bine am ascultat si pe iesirea audio a unui device audio cu iesire jack Stereo, sau chiar si pe un smartphone, adaptarea realizandu-se la un nivel corespunzator exigentelor unui audiofil.

Apoi am trecut prin specificatiile tehnice ale castilor pentru a sti pe unde ne situam, in ceea ce se doreste de la acestea, domeniul de aplicabilitate. Am remarcat sensizivitatea acestora de 112 dB, in domeniul de frecvente recomandat intre 20 – 20000 Hz, perfect pentru interconectarea la un PC, laptop sau consola de gaming, asa cum specifica producatorul olandez.

Pana la urma aceste device-uri considerate accesorii comune, usor de realizat pentru cei care nu cunosc dificultatiile de proiectare, dar si diferentele pentru urechea celor mai sensibili, pentru ca nu toti avem aceiasi acuitate auditiva. Pana la urma este vorba de un receptor subiectiv, asa cum este urechea umana, unde cu siguranta fiecare vom avea preferintele noastre. Pe mine m-au convins aceste casti, cu cupele bine proportionate, acoperind si etansand corespunzator in relatia cu exteriorul. Materialele sunt de buna calitate, facand contactul mecanic cu acestea extrem de placut.

Culorile bejulii ale buretelului de contact si acoperamantul sau poros dau o senzatie de contrast foarte placuta in raport cu plasticul in culori de verde, practic camuflajul regasit pe echipamentul militar pe timpul operatiunilor de desant.

Desigur, nu au cum sa scape neobservate clemele de reglaj din parti, inoxate si culisarea graduala, in pasi fini ale cupelor audio, pe banda de plastic elastic. Destul de sigur la contorsionari, forfecari involuntare, nervoase din timpul jocului. Odata reglata distanta adaptata la dimensiunile fiziologice ale craniului fiecaruia, practic uiti de castile usurele de pe cap. Iar singurele reglaje la care iti vei mai dori sa apelezi, vor butonul rotativ de volum +/- , cu o cursa eficienta in ceea ce priveste amplificarea sunetului, butonul culisabil, care taie activitatea microfonului. Si nu in ultimul rand microfonul de tip condensator, de pilot de elicopter, cu maciulie protejata cu un capison din burete de culoare neagra, al carui suport este extrem de flexibil, si pozitionabil, intr-o sfera care iese din aria de vizibilitate a gamerului.

Cablul de 1 m blindat cu nylon mi se pare potrivit, pentru ca semnalul receptionat sa nu fie atenuat. La aceste lucruri contribuie si conectorul jack de 3,5 mm, care este acoperit cu un aliaj aurit. Special, astfel incat sa inlature pierderile de semnal la contactul cu generatorul semnalului audio, in ideea ca si acolo se ia in considerare un astfel de principiu.

Atunci, cand testez casti audio, obisnuiesc sa utilizez un generator audio online cum ar fi acesta de aici.

Castile s-au dovedit a nu vibra mecanic, altfel decat ar fi necesar, in toata gama de frecvente experimentate. Desi, sincer, urechea mea nu a prins frecvente pana la vreo 30 Hz si mai sus de 19000 Hz. Dar cu siguranta castile respecta specificatiile cu brio, dar nu imi dau seama, daca placa audio ar duce spectrul testat. Si acolo trebuie lucrat, daca ai pretentii sa fi cu toate, asa cum trebuie.

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: