Trust GXT 170 Heron RGB mouse de gaming la review

Intotdeauna, la razboi, pe langa experienta si abilitati, trebuie sa te insotesti de niste arme adecvate. Nu as putea spune cat mai puternice, cat de apreciabil folositoare, pentru ceea ce iti doresti sa intreprinzi.
In gaming regula aceasta se pastreaza si de fiecare data, jocul va creste, odata cu utilizarea unui device ce iti va mentine spiritul de lupta treaz, tonusul si vointa de a finaliza, ceea ce ti-ai propus, cat mai accentuat cu putinta.

Aceasta dorinta de a juca cu mouseul de la Trust GXT 170 Heron RGB mouse am resimtit-o si eu, atunci cand cu ocazia scurtei mele vizite, aflat sub impresia grozava a organizarii unui eveniment de nivel european, asa cum a fost Bucharest Gaming Week 2018, am realizat-o, atunci cand am vizitat standul Trust.
Se stie ca aceasta companie olandeza, Trust se ocupa de acesti pasionati jucatori, sa reuseasca sa se bucure de desfasurarea jocului, folosind momente favorabile si abilitati, pe care numai accesorii de calitate le pot aduce. Si vor putea instaura cu usurinta, dictatura gamerului pe sistemul respectiv.
Aici se juca in focurile creatiei Legend of Trones, in retea, iar „bahetii” erau de-a dreptul teleghidati prin ecrane si entuziasmul aratat, lasand inutil orice review, pe care ti-ai dori sa il realizezi cat mai bine, in afara legii.
M-a mai atras si sistemul modat pe care Tudor Badica, alias Monstru l-a realizat impreuna cu echipa de la LAB501, acolo unde mouseul respectiv parea ca zburda prin jocuri. Pe langa mouse existau si castile si tastatura de la Trust, astfel incat, tot meniul de joc sa beneficieze de o interfata cat mai utila, si cu zvac.

Apoi m-am prins ca mouseul este chiar o scula de gaming, asa cum nu am mai vazut pana acum, cu matrice RGB, luminiile iesind in afara cu un gust deosebit, sub forma de culori de curcubeu, prin nervurile estetice comandate inteligent chiar de controlerul de placa situat sub carapacea pe care gamerul o cuprinde cu toata setea, intre degetele mainii drepte.

Apoi cele 6 butoane mi s-au parut suficiente, pentru a nu impopotona carcasa unui mouse, cu care trebuie sa ai o interactiune destul de scurta dar totusi eficace, fara a gandi, din reflexul tau interior, traducere pe care acest model o realizeaza extrem de bine.
M-am bucurat sa primesc acest exemplar la review si m-am grabit sa realizez in prima faza, un Intro.

Palpairea controlata atat ca durata cat si ca intensitate, da si un pic de senzatie de spatialitate, intarind in acest fel, ritmul de sustinere din timpul jocului, si miscarile compuse pe cele doua axe sustinute si de fascicolul optic, Laser, de dedesupt, la alunecarea asa de usoara asigurata si de forma ascutita de teflon a picioruselor de contact. Aceste lucruri m-au facut imi doresc sa realizez si un unboxing video pe care va las sa-l urmariti.

Apoi pentru ca filmarea a avut un ritm mai alert m-am gandit sa ma exprim si prin intermediul unei galerii foto. Adica de unde bucuria de a avea un mouse modern si lucitor colorat prin toate partile.
Toate unghiurile si laturile ascutite sau rotunjite sunt gandite extrem de bine incat sa-ti asigure rapiditate de reactie dar si confort atunci cand mana iti este in repaus.

Adica Trust a impletit frumosul cu utilul intr-un mod cat mai eficient pentru gamer, iar acesta se va aseza cu mult mai multa pofta de joc in transeele luptei.
Utilizez de ceva vreme acest mouse si practic nu am ce sa-i reprosez. Desi recunosc, ca nu m-am ambitionat inca, sa utilizez programarile Macro, si nici nu am capatat inca, reactii de gamer, in sensul ca, nu am performantele scontate, adecvate, pentru acest model de mouse.
Cu toate acestea nu am cum sa nu admir performantele tehnologice pe care acest model de mouse le intruneste, atat ca formula estetica cat si ca exprimare in timpul jocurilor.

0 comentarii la „Trust GXT 170 Heron RGB mouse de gaming la review

Lasă un răspuns