Trimble conchide a 6-a Conferință Internațională de utilizare, cu prezență record

Trimble aplică tehnologia semnificativ mai productiva atat pentru lucratorii mobili cat si pentru sectorul de stat sau privat. Solutiile sunt focusate pe aplicatii care cer pozitionarea sau locatii incluzand constructii, agricultura sau monitorizarea flotei si gestionarea activelor, management, siguranta publica, cartografia.  In plus față de utilizarea tehnologiilor de poziționare, cum ar fi GPS, lasere și sisteme optice. Soluțiile Trimble pot include conținut software specific la nevoile utilizatorului. Tehnologiile wireless sunt utilizate pentru a oferi soluția pentru utilizator și pentru a asigura un cuplaj strâns de teren și back office. Fondată în 1978, Trimble are sediul în Sunnyvale.

SUNNYVALE, Calif., Nov. 8, 2012—Trimble  a deschis sasea conferinta internationala a utilizatorilor, luni, cu mai mult de 3.500 de participanti din 80 de tari înregistrate din întreaga lume. Trimble Dimensions 2012 conferinta cu tema transformarea modului in care lumea functioneaza furnizat de o perspectiva asupra modului în care tehnologiile pot redefini modul  in care profesioniștii lucrează pentru a atinge succesul. Conferința a explorat utilizarea tehnologiei într-o gamă largă de aplicații, inclusiv constructii civile grele, constructii, sondaj, cadastru,  infrastructură geospațiala, cartografiere și GIS, transport și logistică, servicii de management in teren, energie, utilități, resurse naturale și de guvern. Trimble Dimensions 2012 a avut loc la 5-7 noiembrie in Mirage și Treasure Island Hoteluri în Las Vegas asa cum mentioneaza Trimble.

“Suntem extrem de multumiti de interesul continuu și puternic demonstrat în Trimble Dimensions 2012”, a declarat Bryn Fosburgh, vicepresedinte Trimble.

“Este cu adevărat o conferință unica axata pe  soluții tehnologice avansate in transformarea modului de lucru.” “Suntem extrem de multumiti de interesul continuu și puternic demonstrat al participantilor rețelei cu lideri din industrie cheie care au avut posibilitatea de  a construi parteneriate, de a dezvolta noi contacte, discuta despre oportunitățile și de a descoperi cum să depășească obstacolele în mediul de astăzi de afaceri competitiv. Cu mai mult de 480 sesiuni de conferinta, axat pe creșterea productivității în domeniu revolutioneaza procesele de lucru.

Conferința a inclus o demonstrație off-site in zona de formare, plus un Pavilion partener care prezentat suita completă de Trimble constructii, sondaj, inginerie, cartografiere aeriană și mobile, feroviar, transport si logistica, service pe teren, cartografiere, GIS, utilitati, de calcul mobil , agricultură, silvicultură și soluții de infrastructură. S-au evidențiat soluții și tehnologii incluse GNSS; statii totale, de calcul și de domeniul de colectare a datelor, scanare 3D, de pre-proiectare construcții de planificare; control al mașinii: vizualizare 3D; Information Modeling Clădire (BIM); management de proiect de construcție; cartografiere aeriană și mobile; comunicații fără fir; transfer de date, software-ul de birou și field, precum și aplicații de rețele inteligente. În plus, furnizorii de tehnologie care sunt parteneri Trimble au participat la conferința.  Gama lui de produse și aplicații s-au extins. Conferința a inclus, de asemenea, sesiuni pentru dezvoltare profesionala (PDH) .

Printre solutiile Trimble se pot gasi proiecte de case sau mutari de mobila exectutate prin procedee electronice.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: