Trei produse Miele care te ajută să faci curățenia dinaintea Paștelui

Miele recomandă clienților trei produse inteligente pentru curățenia dinaintea Paștelui care îi vor ajuta să aibă o locuință fresh într-un timp record.

Gospodinele au la dispoziție un timp scurt pentru a se ocupa de curățenia de Paște, dar și pentru a găti bucatele tradiționale specifice.

Calandru.highres

Miele vine în ajutorul lor pentru ca totul să devină mai ușor. Cu aspiratorul Scout RX1, gospodinele vor putea face liniștite cozonacii și Pasca pentru Paște, în timp ce produsul Miele va face curățenie în toată casa. Acest lucru este posibil datorită sistemului “Smart Navigation” cu care este dotat aspiratorul. Tehnologia permite aspiratorului robot să genereze o hartă virtuală a suprafeţei de curăţat.

Practic, senzorul giroscopic măsoară și înregistrează mișcările aspiratrului, iar camera digitală integrată scanează de mai multe ori pe minut suprafață încăperii. Mai mult decât atât, aspiratorul poate identifica mobilierul și ajunge în zonele dificil de curățat. În tot acest timp, aerul din cameră va fi împrospătat continuu cu ajutorul filtrului AirClean.

WT1.highres Scout RX1_1

Perdelele, draperiile și lenjeria de pat vor putea fi spălate și uscate cu ușurință datorită mașinilor de spălat rufe cu uscător din generația WT1 în mai puțin de trei ore. Datorită adâncimii de 60 de centimetri a carcasei, maşina de spălat cu uscător Miele WT1 poate spăla şi usca până la 4 kg de rufe în mod continuu fără a fi nevoie de scoaterea hainelor între cele două cicluri de funcționare. Pentru un plus de curățare a rufelor, mașinile de spălat rufe din această generație sunt dotate cu sistemul în două faze TwinDos de distribuire automată a detergenților lichizi. Gospodinele nu vor trebui să-și facă griji nici dacă vor să spele mai multe tipuri de materiale textile odată, datorită programuluilui de “încărcare mixtă”.

Pentru a călca rapid și cu ușurință perdelele și așternuturile după ce se usucă, Miele recomandă calandrul B995 D care oferă o zonă de călcat de cinci ori mai mare față de un fier de călcăt profesional. Calandrul Miele dispune de trei încălzitoare, căldura fiind distribuită optim pe întreaga suprafață de călcat. Calandrul Miele dispune și de o tehnologie cu rezervor dublu pentru călcarea cu aburi.

Practic, rezervorul asigură o alimentare rapidă cu aburi, iar clienții nu vor fi nevoiți să reumple recipentul de apă timp de 40 de minute. Mai mult decât atât, un LED le va indica la timp dacă este nevoie să adauge apă.

București, 13 aprilie: Miele

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: