Boxa portabila Bluetooth INNOVATION IN 215-BK

Boxa Bluetooth INNOVATION IN 215-BK va permite sa ascultati muzica prin conectarea la orice dispozitiv, prin intermediul streamingului audio Bluetooth, prin intermediul unui cablu jack sau permite redarea fisierelor audio de pe un card micro SD sau stick USB. Boxa portabila Bluetooth INNOVATION IN 215-BK cu meniu audio in limba romana.

a1

Medii de redare: FM RADIO, USB, TF CARD, AUX-IN, Putere: 2 x 5W RMS, bass booster Boxa Bluetooth INNOVATION IN 215-BK va permite sa ascultati muzica prin conectarea la orice dispozitiv, prin intermediul streamingului audio Bluetooth, prin intermediul unui cablu jack sau permite redarea fisierelor audio de pe un card micro SD sau stick USB. In plus, o puteti utiliza, ca dispozitiv handsfree Bluetooth cu microfon incorporat atat la birou dar si la volan.

In plus, o puteti utiliza, ca dispozitiv handsfree Bluetooth cu microfon incorporat atat la birou dar si la volan. In acelasi timp, este un prieten nelipsit la orice petrecere in aer liber, sali de fitness, pe plaja sau in camera de hotel.

Ca format de redare, produsul suporta fisierele mp3 si WAV. Cu un slot USB si card microSD, melodiile stocate pe card sau stick pot fi ascultate pe aceasta boxa portabila.

Această prezentare necesită JavaScript.

Prin intermediul streamingului audio Bluetooth, prin intermediul unui cablu jack sau permite redarea fisierelor audio de pe un card micro SD sau stick USB. In plus, o puteti utiliza, ca dispozitiv handsfree Bluetooth cu microfon incorporat atat la birou dar si la volan. In acelasi timp, este un prieten nelipsit la orice petrecere in aer liber, sali de fitness, pe plaja sau in camera de hotel.

Specificatii tehnice:

BaterieLithium Ion 1200 mAh;

Putere: 2 x 5W ; Slot pentru card Micro SD si USB;

Mufa incarcare mini USB; LED indicator al functionarii (albastru) si incarcarii;

Poate fi conectata la: mp3, mp4, cd player, dvd player, iPod, GPS, PSP, telefon, laptop ;

Include Radio FM: 88MHz-108MHz.

Sursa: emag.ro

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: