Travel Pack la COSMOTE România

COSMOTE România introduce noua extraoptiune Travel Pack, care oferă acces la beneficiile incluse prin intermediul unei cartele răzuibile. Prin urmare, în doar câteva secunde, clientii pot împărtăsi aventurile si peisajele frumoase din România cu prietenii si familia.
flyer-travel-pack

“Noul Travel Pack oferă acces mai rapid la beneficiile incluse într-o extraopţiune prepaid. Prin răzuirea cartelei, clienţii care cumpără extraopţiunea de la punctele de vânzare primesc direct toate beneficiile incluse. Este o modalitate mai usoară de achiziţionare a unei extraopţiuni, care economiseste timp”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.
Noua extraopţiune Travel Pack, activată prin răzuirea cartelei, oferă atât clienţilor noi cât si celor existenţi, pentru doar 6 euro credit/lună, 1.500 de minute și SMS-uri în reţea, 1.500 de minute către reţeaua fixă Romtelecom, 50 de minute naţionale/internaţionale/SMS-uri naţionale si 250 MB trafic de date. Clienţii COSMOTE pot folosi minutele internaţionale pentru apeluri către destinaţii fixe din Uniunea Europeană şi pentru apeluri către reţele fixe şi mobile din Canada, SUA şi Israel.
În plus, cu noua extraopţiune, clienţii COSMOTE primesc acces gratuit la două aplicaţii mobile foarte utile în timpul vacanţei: ‘RadarMe powered by Cosmote’ si ‘Mireo Navigation powered by Cosmote’. ‘RadarMe powered by Cosmote’ este o aplicaţie premium de localizare care conţine radar, hărţi, chat, oferă posibilitatea creării si administrării de grupuri si acces la alte caracteristici care permit utilizatorului să interacţioneze usor cu prietenii si cu alţi utilizatori, în timp ce ‘Mireo Navigation powered by Cosmote’ oferă utilizatorilor acces la traseul de care au nevoie.
11/07/2013 Cele mai recente Comunicate de presă

Visits: 0

Lasă un răspuns