Telekom transmite LIVE zeci de concerte de pe scena Festivalului Sziget

  • Cel mai mare festival multicultural din Europa, live pe www.telekom.ro
  • Future Islands, Alt-J, Gogol Bordelo, Awolnation – printre trupele care vor concerta la festival și care vor putea fi urmărite și în România
  • Zeci de ore de livestreaming HD pe toată durata de desfăşurare a festivalului, de pe patru scene diferite

Telekom invită publicul din România să urmărească, în direct pe www.telekom.ro, Festivalul Sziget – cel mai mare festival multicultural din Europa, unde Telekom Ungaria este partener. Evenimentul se va desfăşura în Budapesta, în perioada 10-17 august. Mai multe concerte vor fi transmise live şi vor putea fi vizionate gratuit, în urma unui parteneriat între Telekom Ungaria și Youtube.

Sziget_festival_live_Telekom

Printre trupele prezente la ediţia de anul acesta a festivalului și care vor putea fi urmărite live de publicul din România se numără Future Islands, Alt-J, Gogol Bordelo, Awolnation și multe altele. Telekom va asigura peste 60 de ore de livestreaming HD de la festival, pe toată durata celor şapte zile ale festivalului, de pe patru scene diferite. În plus, va transmite înregistrări ale concertelor anterioare pe perioada pauzelor.

Festivalul Sziget este un eveniment multicultural de renume şi cu tradiţie în Europa, organizat în luna august pe insula Óbuda din centrul Budapestei. Inițial conceput ca un festival studențesc, Festivalul Sziget a evoluat de la an la an, iar în prezent găzduiește o varietate bogată de programe culturale și genuri muzicale pe parcursul a şapte zile de petrecere continuă. În fiecare an, evenimentul înregistrează pe Youtube peste un milion de vizualizări din întreaga lume.

București, 5 august 2015 – Telekom Romania

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: