Gamerii joacă în premieră mondială Call of Duty Black Ops III în modul Multiplayer la standul NVIDIA de la Gamescom

NVIDIA îi așteaptă pe fanii Call of Duty la standul companiei de la Gamescom (hala 8, C40/B41), cel mai mare târg global de jocuri ce se desfășoară în perioada 5 – 9 august 2015 în Koln, Germania, pentru a juca, în premieră Call of Duty Black Ops III. Până în prezent, peste 100 de milioane de oameni au jucat cel puțin o versiune Call of Duty, lansările jocului eclipsând ca audiență chiar unele premiere de la Hollywood. Astfel, mii de fani se adună în arene pentru a urmări competițiile la care participă gamerii lor preferați.

nvidia

Gamerii care vor încerca noul joc pe computer la standul NVIDIA vor primi un cod pentru a se înscrie în programul beta Call of Duty Black Ops III. Acest cod le va oferi acces la joc în perioada de testare și le va permite să trimită feedback, contribuind astfel la forma finală a jocului.

Call of Duty Black Ops III va fi prezentat la Gamescom pe ecrane 4K spectaculoase și va rula cu ajutorul unei perechi de plăci grafice NVIDIA GeForce Titan X în modul SLI.

untitled

Pe măsură ce Treyarch optimizează Call of Duty Black Ops III pentru PC, NVIDIA va oferi suport în zona tehnică, va îmbunătăți motorul grafic și va sprijini integrarea unor efecte speciale de ultimă generație în joc.

Lansarea celui mai recent capitol al seriei Black Ops a fost cel mai mare eveniment de entertainment al anului, iar titlul a devenit cel mai popular joc online al generației sale.

Call of Duty este mai mult decât un joc important. Franciza Call of Duty prezintă constant jocuri interactive și captivante, remarcându-se prin varietatea campaniilor, modul multiplayer care permite reluarea jocului la nesfârșit și modul inovator Zombie – toate în genul first person shooter.

Bucuresti, 5 august 2015 – NVIDIA

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: