Telekom Romania lansează noua ofertă GigaWinter cu 8 GB bonus lunar și premii la reîncărcarea Cartelei Telekom

  • Oferta GigaWinter vine cu un bonus lunar de 8 GB trafic de date
  • Un bonus adițional de 500 de minute și SMS-uri la nivel național este oferit automat la opțiunile Extra S, M, L sau XL
  • Premii zilnice și săptămânale, precum automobile Hyundai, console PlayStation 4, telefoane inteligente Sony și Samsung, vor fi oferite în cadrul tombolei GigaWinter

Telekom Romania Mobile anunță astăzi noua ofertă GigaWinter pentru cartelele prepaid, care constă într-un bonus lunar de 8 GB trafic de date, astfel încât clienții să se poată bucura de experiențele sezonului festiv alături de prieteni și familie. Mai mult, clienții au șansa de a câștiga premii zilnice şi săptămânale.

Telekom_GigaWinter

“GigaWinter înseamnă mai mult decât trafic de date gratuit. GigaWinter le oferă clienților noștri posibilitatea de a împărtăși fără restricţii emoțiile și pasiunea pe care le aduce sezonul sărbătorilor. În plus, în această iarnă, toți clienții care îşi activează oferta GigaWinter au posibilitatea de a câștiga premii speciale, în linie cu nevoile și personalitatea lor. Așa cum am mai spus, Telekom Romania pune experiența clienților pe primul loc în lista priorităților și încearcă să înțeleagă pe deplin valorile și principiile acestora, pentru a le putea oferi cele mai bune experiențe de telecomunicații din piață. Am muncit mult în jurul acestui concept și pe durata procesului de implementare, având în minte ca scop final îmbunătăţirea interacţiunii cu clienţii și, astfel, am introdus tombola de sezon ca un cadou de mulțumire cu ocazia Crăciunului”, a declarat Ruxandra Rău, Director Interimar, Strategie Brand şi Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

În plus, clienții care reîncarcă un minim de 5 euro credit vor fi automat incluși în concursul cu premii, având șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, premii zilnice şi săptămânale precum automobile Hyundai i20, console PlayStation 4 și telefoane inteligente Sony şi Samsung.

Astfel, la extragerile săptămânale clienţii pot câștiga un automobil și o consolă PS4, iar la extragerile zilnice au şansa de a câştiga un smartphone Sony sau Samsung.

În total, opt automobile Hyundai i20, opt console PlayStation 4, 56 de telefoane Sony Xperia XA și 56 de telefoane Samsung Galaxy S7 vor fi oferite pe durata campaniei. Tombola începe pe 17 noiembrie 2017 și se va încheia la data de 11 ianuarie 2017.

Bonusul de 8 GB trafic de date lunar este valabil pentru utilizatorii Cartelei Telekom care și-au activat una dintre opțiunile Extra M (5,95 euro credit), Extra L (6,95 euro credit) sau Extra XL (7,95 euro credit), sau pentru cei care şi-au reactivat opţiunea Extra S (4,95 euro credit) în timp util, înainte de dezactivarea acesteia. Pentru a beneficia de cei 8 GB bonus, clienții trebuie să solicite, săptămânal, activarea bonusului Dublu GigaWeek (2 GB trafic de date valabil până duminică) prin SMS la 888. În cazul Extra S, utilizatorii de cartele prepaid care nu şi-au reactivat opțiunea la timp pot în continuare să solicite, în fiecare săptămână, activarea bonusului GigaWeek (1 GB trafic de date valabil până duminică).

Oferta este valabilă până la data de 15 decembrie 2016, cu posibilitatea de prelungire.

“Povestea conceptului Giga a început în 2015, atunci când am lansat oferta GigaWeekend cu 1 GB bonus trafic de date. Datorită faptului că bonusul GigaWeekend a avut o rată de reactivare de 72%, am construit pe acest fundament şi am lansat oferta de vară prepaid, GigaWeek. Aducem mereu valoare adăugată clienţilor noștri prin strategie și inovație şi, astfel, am mers mai departe și am lansat oferta GigaWinter cu 8 GB bonus trafic de date. Această ofertă este de departe unul dintre cele mai îndrăznețe cadouri de Crăciun din partea noastră”, a declarat Todor Dimitrovski, Director Marketing, grupul de companii Telekom Romania.

Utilizatorii care îşi activează o cartelă nouă Telekom, pe durata promoţiei, au acces direct la activarea bonusului Dublu GigaWeek dacă îşi activează, în interval de o lună, una dintre opțiunile Extra S, Extra M, Extra L sau Extra XL.

În perioada Crăciunului, nevoia de comunicare cu cei dragi este mai mare, aşadar, utilizatorii Cartelei Telekom vor primi un bonus de 500 minute și SMS-uri naționale și minute către rețelele fixe din UE la fiecare activare sau reactivare a uneia dintre opțiunile Extra S, Extra M, Extra L sau Extra XL. Bonusul trebuie utilizat după beneficiile opțiunii alese, în limita a 50 de minute/SMS-uri pe zi.

Mai multe informații despre noua ofertă GigaWinter și regulamentul concursului cu premii sunt disponibile la www.gigawinter.ro.

17 noiembrie 2017 – Telekom Romania

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: