Seku.ro oferă de Black Friday discounturi de pana la 80%, la o gamă variată de soluţii pentru securitate

Seku.ro intră în cursa reducerilor şi organizează în perioada 18-20 noiembrie 2016, prima sa ediţie de Black Friday, pregatindu-le clienţilor reduceri semnificative pentru toată gama de produse. Astfel, clienţii online vor putea achizitiona soluţii de securitate pentru casă şi birou, cu reduceri de pana la 80%.

Pentru Seku.ro, Black Friday 2016 este mai mult decat o simplă campanie de reduceri, fiind totodată şi o oportunitate de a le prezenta clienţilor săi conceptul de soluţie completă de securitate, adaptabilă în funcţie de nevoile fiecăruia. Magazinul online oferă atât o gamă variată de produse pentru securitate, incluzând aici şi sistemele profesionale, cât şi acces la serviciul de consultanţă oferit de specialiştii Seku.ro, pentru a întelege conceptul şi nevoia de securitate din ziua de astăzi.

seku

“Datorită campaniilor Black Friday clientii din Romania au început să achizitioneze din ce în ce mai multe produse valoroase ce înglobează tehnologii de ultimă oră.

S-a creat totodata şi nevoia de a proteja bunurile cumpărate. Aici intervenim noi, oferind clienţiilor soluţii de securitate din cele mai variate atât pentru protejarea bunurilor cât şi pentru protecţia lor personală.

Vrem sa creăm o tradiţie anuală şi să venim în întampinarea nevoilor clienţilor noştri, aducând în casele lor cele mai noi tehnologii pentru siguranţa personală. ” a declarat Alexandra Rotaru, PR & Marketing Manager Seku.ro

Printre produsele de top din oferta Black Friday a Seku.ro se regăsesc: sisteme de supraveghere şi antiefracţie, control acces şi pontaj, dispozitive de spionaj, detectori şi module din categoria casă smart.

Astfel, dacă eşti în căutarea unei soluţii de supraveghere pentru exterior, ideală pentru supravegerea locuinţei, la Seku.ro vei găsi în perioada Black Friday chiar şi soluţii WiFi la preţuri promoţionale. Un exemplu concret este modelul Dahua IPC-HDBW1320E-W, o cameră de supravegere wireless, dotată cu un senzor CMOS de 3MP şi un modul infrared ce oferă vizibilitate pe timp de nopate, la distanţă maximă de 30m.

De semenea, pentru pasionaţii de tehnologie, oferta Seku.ro în perioada Black Friday include si preţuri special pentru soluţiile destinate caselor inteligente. Dintre acestea menţionăm modelul ADPGS01, o sonerie smart dotată cu suport pentru cartel GSM, ce permite comunicarea audio în ambele sensuri şi un control de la distanţă al acesului la uşă, precum şi un interfon video(model VDPIP0), ce vine dotat cu un senzor infraroșu, unghi de vizulizare la 1000, suport audio şi o serie de măsuri pentru acces(card, parola) ce măreşte gradul de securitate

Campania Black Friday 2016 va debuta la Seku.ro in data de 18 noiembrie, iar startul reducerilor va fi dat dupa miezul noptii.

Nu rata promoţiile Black Friday de pe http://www.seku.ro/

Despre Seku.ro

Cu o echipa experimentata in comertul electronic Seku.ro este printre putinele magazine online ce ofera clientilor o gama complete de solutii pentru securitate. Seku.ro vine cu o platforma noua, optimizata pentru dispozitivele mobile, oferind nu numai un punct de vanzare ci si un important punct de informare pentru noile tehnologii din domeniul securitatii.

Printre serviciile de top de care pot beneficia clientii nostrii mentionam:

  • Livrare rapida
  • Transport gratuit la comenzi de peste 299RON
  • Posibilitatea verificarii coletelor la livrare
  • Dreptul de retur al produselor

Seku – 17.11.2016

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: