Telekom Romania lansează cele mai avantajoase oferte cu abonament pentru noile telefoane Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge

Noile smartphone-uri pot fi precomandate pe www.telekom.ro la cele mai avantajoase preţuri, în pachete promoţionale cu abonamente pe 12 luni, respectiv 24 luni;

ExcursiePrecomandaS6

  • Clienţii Telekom care optează pentru noul model Samsung în perioada de precomandă, primesc un încărcător wireless cadou;
  • Perioada de precomandă este între 18 martie şi 16 aprilie 2015. Telekom Romania lansează cea mai atractivă ofertă pentru noile telefoane Samsung Galaxy S6 şi Samsung Galaxy S6 Edge, cu abonament.

 

Cele două modele sunt disponibile în portofoliul operatorului, la precomandă, pe www.telekom.ro.Astfel, cei care optează pentru pachetul promoţional de 24 luni, cu abonamentul Nelimitat XXL, la 49,95 euro/ lună, pot achiziţiona telefonul Samsung Galaxy S6 32GB, la precomandă, la preţul de 1099 lei, iar modelul Samsung Galaxy S6 Edge 32GB la preţul de 1599 lei.

SamsungGalaxyS632GBnegru

Smartphone-urile de top Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge lansate în România pe 17 martie sunt realizate din metal și sticlă și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare. Smartphone-urile dispun de o cameră foto principală de 16MP și una secundară de 5MP, rulează Android Lollipop 5.0 și se încarcă de 1,5 ori mai rapid decât anteriorul model, Galaxy S5. Ecranul modelului Galaxy S6 Edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini.Totodată, în perioada 18 martie – 5 aprilie, clienţii care fac precomandă pentru Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge vor intra automat în concursul organizat de Samsung Electronics România, în urma căruia câştigătorii vor putea călători în jurul lumii timp de două săptămâni. Mai multe detalii referitoare la mecanismul campaniei „Lifestyle Transformation Journey” sunt disponibile pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.

Telefoanele disponibile la precomandă vor fi livrate începând cu 17 aprilie 2015

Telekom Romania – București, 25 martie 2015

Views: 0

Lasă un răspuns