Samsung Electronics și Microsoft își extind parteneriatul pentru a le oferi utilizatorilor mai multe servicii, pe mai multe dispozitive

Samsung Electronics Co., Ltd. și Microsoft Corp. (NASDAQ: MSFT) și-au extins parteneriatul global pentru a oferi mai multor utilizatori și clienți corporate serviciile de productivitate mobilă Microsoft. Samsung își propune să preinstaleze servicii și aplicații Microsoft în portofoliul său de dispozitive Android și să îmbunătățească productivitatea mobilă prin oferirea unui pachet nou business: Microsoft Office 365 și Samsung KNOX.

Untitled

Microsoft se dedică reinventării productivității într-o lume în care mobilitatea și serviciile cloud au ajuns pe primul loc. Extinderea serviciilor cloud pentru utilizatori, în moduri noi, prin diverse platforme și dispozitive, face parte din strategia Microsoft.

Pentru utilizatori, serviciile* preinstalate includ:
• OneNote, OneDrive și Skype, care vor fi preinstalate pe noile smartphone-uri Galaxy S6 și S6 edge, așa cum a fost anunțat în cadrul MWC.
• În prima jumătate a anului 2015, Samsung plănuiește să preinstaleze Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive și Skype pe tabletele Samsung cu Android selectate.

10990690_948799765132290_6201490896629751905_o

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge vor veni cu 100GB spațiu adițional în serviciul cloud, disponibil timp de doi ani, prin Microsoft OneDrive, pentru mai mult spațiu de stocare.

Microsoft Office 365, serviciul cloud, le oferă companiilor acces la aplicațiile Office familiare, precum email, calendar și conferințe video, toate optimizate pentru o experiență fluidă pe toate dispozitivele interconectate, de la computere la smartphone-uri și tablete. Samsung KNOX le oferă utilizatorilor o modalitate sigură de a comuta între profilurile personale și cele de la locul de muncă, menținând astfel un nivel ridicat de securitate.

„Se întâmplă lucruri minunate atunci când serviciile și dispozitivele sunt interconectate,” a declarat Peggy Johnsosn, executive Vice President of Business Development, Microsoft. „Parteneriatul nostru cu Samsung este dovada eforturilor noastre de a aduce serviciile Microsoft pe orice dispozitive, tuturor utilizatorilor, pentru ca aceștia să poată fi productivi, oriunde, oricum și oricând își doresc.”

„Scopul nostru este acela de a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor și ale companiilor și de ale oferi acestora mai multe posibilități de descoperire a experiențelor mobile,” a declarat SangChul Lee, Executive Vice President of Strategic Marketing Office, IT & Mobile Division, Samsung Electronics. „Considerăm că seria noastră de dispozitive premium alături de serviciile de Microsoft le vor oferi utilizatorilor mobilitatea de care au nevoie atât în viețile personale, cât și în cele profesionale.”

București, 25 martie – Samsung Electronics Co., Ltd. și Microsoft Corp. (NASDAQ: MSFT)

Views: 0

Lasă un răspuns