Telekom anunţă lineup-ul Festivalului Electronic Beats din luna octombrie

  • Brandt Brauer Frick with Beaver, Francesca Lombardo, Hudson Mohawke, Ten Fé și Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED) – printre artiştii internaţionali care vor urca pe scenele festivalului pe 2 şi 3 octombrie, la Bucureşti
  • Workshop de producţie muzicală şi competiţie locală pentru DJ, în parteneriat cu Native Instruments

Telekom Romania anunţă lineup-ul Festivalului Electronic Beats, un eveniment urban inedit, cu două zile de muzică electronică live, care va avea loc în perioada 2-3 octombrie în Bucureşti. Programul festivalului include nume internaţionale, precum Actress, Brandt Brauer Frick with Beaver, DJ Hell, Francesca Lombardo, Hudson Mohawke, Max Graef & Kickflip Mike, Tanya & Josa, Ten Fé, Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED) și WEVAL. Aceştia vor susţine concerte în patru cluburi diferite pe parcursul celor două zile de festival, alături de artiști locali, precum DJ Alexandra, DJ Miss I, Monty Clunk şi Nipple’s Delight.

EB_Bucharest_line_up

Competiţie locală pentru DJ şi workshop de producţie muzicală, în parteneriat cu Native InstrumentsPe lângă concertele de muzică electronică şi mixurile susţinute de artiştii români şi internaţionali, festivalul include și o competiție pentru DJ-ii români, organizată în parteneriat cu Native Instruments, producătorul programului RAKTOR DJ şi lider în producţia de muzică electronică şi DJ. Competiţia se va desfăşura în perioada 20 august – 23 septembrie şi se adresează comunităţii de DJ din România. Participanţii îşi pot înscrie mixurile realizate (şi găzduite în SoundCloud, MixCloud sau alte platforme similare) începând cu data de 20 septembrie pe pagina de Facebook a Festivalului Electronic Beats.În prima etapă, vor fi selectate primele 15 aplicaţii cu cele mai multe aprecieri înregistrate pe pagina de Facebook a festivalului. Un juriu format din critici muzicali și organizatori de evenimente va acorda un punctaj fiecărei aplicaţii pe baza unor criterii ce ţin de abilităţile tehnice, impresia generală, creativitate şi selecţia pieselor. Mixurile trebuie să aparţină unor genuri muzicale precum Deep House, Tech House, Minimal, Techno sau altele asemănătoare. Lista câştigătorilor va fi stabilită până pe data de 25 septembrie şi va fi publicată pe website-ul www.electronicbeats.net şi pe pagina de Facebook a evenimentului. Vârsta concurenţilor trebuie să fie de minimum 18 ani.Marele câştigător va avea ocazia de a mixa în deschiderea festivalului şi va primi echipamente Native Instruments în valoare de 1.600 euro.De asemenea, pentru a veni în sprijinul comunităţii de DJ din România, Telekom şi Native Instruments vor organiza „Native Sessions” în cadrul festivalului – sesiuni de instruire live pentru cei care aspiră să devină producători de muzică electronică şi DJ. Workshop-ul se va desfăşura pe 3 octombrie, la Club Control. Detalii și înscrieri, aici. Lansat în anul 2000, Electronic Beats este programul internațional de muzică al Deutsche Telekom și cuprinde un portofoliu media vast și inovator, inclusiv concerte live în întreaga Europă. Anul acesta, Telekom a anunţat o nouă serie de evenimente sub denumirea „Electronic Beats City Festival”, parte din programul internațional de muzică al Deutsche Telekom. București este unul dintre primele orașe unde Telekom aduce această experiență muzicală originală.Informaţii suplimentare despre punerea în vânzare a biletelor, concerte, dar şi despre competiţia de DJ sunt disponibile pe www.electronicbeats.net.

20 august 2015, Bucureşti – Telekom Romania

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visits: 1

Lasă un răspuns