Telekom aduce în România, în exclusivitate, Trio SIM-ul

Telekom Romania anunță disponibilitatea Trio SIM-ului compatibil 4G, în exclusivitate pe piața locală. Astfel, Telekom Romania continuă eforturile de simplificare a experienței utilizatorului, în contextul procesului de rebranding.

tk

Trio SIM-ul este o cartelă SIM personalizată care poate fi folosită fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, în funcție de telefon. Acest design elimină necesitatea utilizatorului de a solicita în magazine ajustarea cardurilor – de acum înainte, tot ce au de făcut utilizatorii este să parcurgă cu atenție instrucțiunile și să decupeze cartela SIM la dimensiunea potrivită pentru slot-ul telefonului: standard, micro sau nano.

De la introducerea sloturilor pentru nanoSIM-uri în smartphone-uri, atât utilizatorii, cât și comercianții s-au confruntat cu incompatibilitatea cartelelor SIM potrivite cu noile telefoane. Noul Trio SIM rezolvă acest aspect prin caracterul său modular.

Trio SIM-ul va îmbunătăți experiența utilizatorilor în ceea ce privește montarea cartelei SIM într-un nou telefon și va economisi bani și timp pentru clienți.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: