Telekom Romania Wholesale, nominalizată la două categorii ale “Global Carrier Awards”

– A doua nominalizare consecutivă la categoria „Cel mai bun operator wholesale din Europa de Est / CIS”;- Prima nominalizare la categoria „Cel mai bun proiect european”.Telekom Romania Wholesale, divizia dedicată relațiilor cu operatorii de telecomunicații din țară și din străinătate, a fost selectată, pentru al doilea an consecutiv, în finala Global Carrier Awards, cel mai prestigios eveniment de acest gen la nivel mondial. Divizia de wholesale a operatorului român a fost nominalizată pentru al doilea an consecutiv la categoria „Cel mai bun operator wholesale din Europa de Est / CIS” și, în premieră,  la secțiunea „Cel mai bun proiect european”.Nominalizarea la categoria „Cel mai bun proiect european”, la care Telekom Romania Wholesale concurează alături de alți trei operatori cu prezență globală, a fost rezultatul obținerii certificării MEF CE 2.0. Telekom Romania Wholesale este primul operator din sud-estul Europei și al treilea din Europa care a obținut această certificare din partea Metro Ethernet Forum. Aceasta certificare atestă abilitatea operatorului de a furniza servicii de ultimă generaţie operatorilor și clienților companii.
tlk

Nominalizarea la categoria „Cel mai bun operator wholesale din Europa de Est / CIS” este rezultatul dezvoltării activității Telekom Romania pe segmentul wholesale, a rolului său activ în crearea de produse inovatoare pentru segmentul de piață dedicat din  regiunea Balcanilor și Europa de Est, a eforturilor continue depuse pentru extinderea rețelei internaționale prin intermediul unor parteneriate solide cu cei mai importanți jucători globali.

Divizia Telekom Romania Wholesale contribuie semnificativ la atingerea obiectivului Telekom Romania de a deveni prima alegere ca brand de comunicații care te conectează la tehnologie atât în viața personală, cât și în cea profesională. Suntem onorați să fim nominalizați pentru al doilea an consecutiv în cadrul celui mai prestigios eveniment din industria telecom pe segmentul wholesale. Cele doua nominalizări sunt o recunoaștere a angajamentului nostru în furnizarea celor mai moderne soluții pentru clienții noștri și ne stimulează motivația de a furniza servicii la cele mai înalte standarde, atât în regiunea noastră, cât și la nivel internațional”, a declarat Dumitru Vlad, Director Servicii Wholesale Romania.

Aflat la a zecea ediție consecutivă, evenimentul Global Carrier Awards, la care participă cei mai importanți operatori globali din segmentul wholesale, are rolul de a premia inovația, excelența și viziunea, precum și de a stabili cel mai înalt nivel de performanță în industria telecom. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei care va avea loc în data de 4 noiembrie, la Amsterdam.  Ediția anterioară a evenimentului a beneficiat de prezența a peste 320 dintre cei mai influenți lideri ai industriei.

Mai multe informații sunt disponibile aici:  https://www.telekom.ro/wholesale-ro/homepage/.

 

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: