TAXI Discount program E-Boda dedicat taximetriștilor

De ceva vreme pe piata au aparut multe aplicatii pentru taximetrie si am scris multe despre una care v-am recomandat-o aici Taxiplon powered by Cosmote. Era in logica lucrurilor sa existe si producatori de deviceuri care sa se adapteze cat mai bine la piata de taximetre prin oferte promitatoare.

                „Dorim să susţinem companiile de taximetrie şi șoferii de taxi prin soluţii tehnologice care să-i ajute să-şi desfăşoare munca mai uşor, oferind în același timp mai multă comoditate și clienţilor care apelează la serviciile lor,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. „Sunt peste 27.000 de taximetrişti în Bucureşti, iar tableta a devenit un accesoriu indispensabil pentru ei. Noi le oferim un model potrivit nevoilor lor de comunicare, împreună cu o serie de accesorii auto, la un preţ special,” adaugă Alexandru Drăgoiu.

E-Boda lansează în premieră programul TAXI Discount destinat companiilor de taximetrie şi taximetriştilor din Bucureşti. Prin acest program, compania le oferă posibilitatea de a achiziţiona de pe site-ul www.e-boda.ro pachete speciale ce conţin tableta Izzycomm Z70 şi accesorii auto la preţul redus de 549 lei.

eboda

Pachetul TAXI Discount conţine o tabletă Izzycomm Z70, un suport şi un încărcător auto; acesta poate fi comandat de către orice taximetrist, indiferent de compania de care aparţine. Șoferii de taxi trebuie să acceseze aplicaţia online disponibilă pe site-ul E-Boda, să îşi introducă datele de pe legitimaţia de taximetrist, iar programul va genera un cod care va fi trimis pe adresa de e-mail furnizată la înscriere. În momentul în care plasează comanda pentru modelul de tabletă Izzycomm Z70, aceştia trebuie să introducă codul primit pe e-mail şi să selecteze opţiunea TAXI Discount.

 Modelul Izzycomm Z70 oferă funcţii care răspund nevoilor de comunicare specifice meseriei, asigurând o experienţă de utilizare intuitivă. Tableta integrează un procesor Dual Core de 1.2 GHz ce rulează sistemul de operare Android 4.1 şi ecran de 7” cu o rezoluţie de 800 x 480 pixeli, sensibil la atingere în 5 puncte. Astfel, șoferii vor putea accesa aplicaţiile pentru preluarea comenzilor, naviga prin meniul tabletei sau pe paginile web cu uşurinţă, fără a fi deranjaţi de efectul de lag. Cu ajutorul sistemului GPS şi a aplicaţiei Google Maps preinstalate, taximetriştii vor putea găsi mai uşor adresele necunoscute, având certitudinea că vor ajunge pe cel mai scurt traseu la destinaţie. Mai mult, în pauze, aceștia se pot relaxa urmărind filmele şi posturile TV preferate prin intermediul aplicaţiei Seenow preinstalate, beneficiind de acces gratuit în prima lună la secţiunile pe bază de abonament. Pentru a asigura manevrabilitatea tabletei, pachetul TAXI Discount conţine şi un suport pentru fixarea acesteia în parbriz.

eboda1

Izzycomm Z70 este prima tabletă din portofoliul E-Boda cu conectivitate 3G. Astfel, taximetriştii vor fi conectaţi în permanenţă la Internet fie prin intermediul datelor mobile, fie prin intermediul reţelelor Wi-Fi. Tableta permite conectarea unei cartele SIM, transformându-se într-un telefon mobil pentru ca aceştia să poată păstra legătura cu colegii lor din trafic sau cu sediul central, iniţiind apeluri prin funcţia GSM; în acelaşi timp, pot accesa aplicaţia de preluat comenzi sau Google Maps prin Internet. Autonomia bateriei de până la 5h le asigură o conectare continuă, având apoi posibilitatea încărcării tabletei direct din mașină, folosind încărcătorul auto dedicat.

Pachetul cu tableta Izzycomm Z70, suport şi încărcător auto dedicat taximetriştilor poate fi comandat pe site-ul www.e-boda.ro la preţul de 549 lei, având un discount de 110 lei.

Specificații E-Boda Izzycomm Z70

Hardware

CPU

Producător

Mediatek

Model

MT 8377

Tip

Cortex™-A9 Dual Core

Arhitectură

ARM

Frecvență

1,2 GHz

GPU

PowerVR™

SGX 531

RAM

DDR 3

512MB

Flash

4GB intern

WI-FI

802,11 B/G/N

3G WCDMA Band

2100MHz/900MHz/850MHz

2G GSM Band

900MHz/1800MHz/1900MHz

Data Segment

HSDPA, HSUPA

GPS

Da

G Sensor

3 axe

Bluetooth

Versiune

BT 3.0HS+BT 4.0 LE

Profil

AVRCP, A2DP, SPP, DUN, OPP

Ecran

Tip

LCD 7″ (17,78 cm)

Rezoluție

800 x 480px, 16/9

Touch

5 puncte independente

Structură

G+P

Iluminare

Tehnologie LED

Alimentare

*Baterie

Capacitate

3,7V / 3100mA

Autonomie

*până la 5 ore

ST/BY

până la 48 ore

Adaptor

220V AC/50-60Hz — 5V DC 2000mA

Conectivitate

Port micro USB

Compatibil cu ver. 2.0/1.1

TF Card

până la 32GB

Mufă căști 3,5″ jack

până la 32Ω

Cameră

Frontală

Hardware

VGA, 0,3MP, 640x480px

Principală

Hardware

UXGA, 2MP, 1600x1200px

Software

Sistem de operare

Android™ 4.1

Motor de cautare

Pre – instalat

Suport Video

H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG4, XviD/DivX, Real 8910, AVI, RM, RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, WMV, 3GP, MKV

Suport Audio

MP3, AAC, APE, NB-AMR, WB-AMR, MIDI, WAVE, Ogg Vorbis, FLAC

Suport Foto

JPG,GIF,PNG,BMP

Suport fisiere office

DOC/XLS/PPT/PDF/TXT

Jocuri 3D

Redare OpenGL 2.0

E-mail

Exchange, IMAP, POP3, SMTP

Detalii fizice

Dimensiune produs

192.7mm x 120mm x 11.3mm

Greutate produs

350g

Dimensiune pachet

210 mm x 145 mm x 62mm

Greutate pachet

890g

Culoare

Negru

* Autonomia bateriei depinde de setările efectuate de utilizator, modul de utilizare și ciclul de încărcare.

Performanțele aparatului depind de programele instalate de utilizator.

Conținut pachet

O unitate E-Boda Izzycomm Z70

Căști

Adaptor de rețea (încărcător)

Cablu USB

Manual de utilizare

Certificat de garanție

Folie de protecție ecran

 

Bucureşti, 12 noiembrie 2013 – Comunicat de presa E-Boda

Visits: 15

Lasă un răspuns