Tastatura ASUS Cerberus Mech RGB – review

De ceva vreme eram curios sa testez o tastatura cu viteza de introducere foarte buna. La GADGETARUL ROMAN a sosit una de gaming care nu prea are rival, in lucrul de fiecare zi si anume ASUS Cerberus Mech RGB.

Pentru ca tastatura mecanica si cu retroiluminare RGB este atractiva prin posibilitatile de personalizare, pot spune ca este extrem de atractiva atat pentru gaming, dar si pentru a scrie review-uri, starnind imaginatia si inspirandu-ma la fel de bine. Deja, simt o dinamizare a introducerii textelor, chiar si in momentele acestea, pentru ca apasarea este extrem de facila, rapida, dar si foarte sigura.

Nu am emotii ca daca am facut o apasare mai usoara aceasta nu va fi perceputa ori se va dubla. Pentru ca am o cursa mai lunga decat la tastaturile moderne, de birou, amintindu-mi cu brio de vremuri deja trecute din tineretea mea, atunci cand la ICI programatorii utilizau terminale DAF2020 sau multe altele din seriile fabricate pe la FEPER, sau alte companii romanesti. Trebuia mereu sa inlocuiesc taste lipite cu letconul direct pe niste cablaje multistrat extrem de sensibile, datorita proiectarii / executiei precare. Acestea aveau amplasari pe sasiu metalic si de cele mai multe ori plasarea tastelor executata de catre muncitorii vremii. Erau descentrate mecanic, inlocuirea tastelor generand o serie intreaga de batai de cap si riscuri inutile.

Nu mai spun ca pe atunci, adica acum vreo trei decenii, tastaturile erau considerate produse hitech, iar atunci cand se defectau nu puteai gasi pe piata o alta sa o inlocuiesti, fiind intr-un anume fel proprietare. Si atunci repararea acesteia efectua o presiune cu mult mai mare asupra servicemanului. Despre retroiluminare si schimbarea de catre utilizator in timpul actiunii nici vorba,

De aceea, atunci cand am primit la teste o astfel de tastatura am avut o anumita revelatie / sensibilitate / bucurie, pentru ca aceasta tastatura mecanica mi-a amintit de zilele in care accesoriile erau destul de rezistente mecanic si se asezau perfect pe masa de lucru, intarind sintagma “solid state” chiar la dimensiunile 448 mm x 150 mm x 35 mm si cele 1250 g, salvand cu brio atributele de robust si solid.. Cablul de 1,5 m incheiat cu un conector USB 2.0 mi se pare potrivit pentru dispozitivul de gaming.

Pentru ca tot vi se par utile unboxing-urile si de aceasta data o voi realiza pentru cei interesati.

ASUS a creat o tastatura care da un sentiment de maxima calitate utilizatorului in orice moment. Intreaga tastatura este fabricata din plastic rezistent la socuri, cu diferite finisaje. Avantajul acestui aspect standard este acela ca tastatura are o dimensiune normala, fara taste suplimentare de macro sau multimedia, consumatoare de spatiu.

Pe partea din spate a pachetului de vanzare puteti vedea o lista cu cele mai importante specificatii ale acestei tastaturi si un ghid care va indruma cum sa utilizati funcțiile cum ar fi inregistrarea macro sau inregistrarea profilului jocului. In interiorul ambalajului gasiti urmatoarele elemente: tastatura ASUS Cerberus Mech RGB, ghidul de pornire rapida, garantia, patru capacele de taste suplimentare si un dispozitiv de impingere.

ASUS Cerberus este o linie de accesorii accesibile pentru jocuri care sunt proiectate pentru a oferi o experienta buna utilizatorilor, la un pret accesibil, este mai ieftina decat alte tastaturi mecanice cu iluminare RGB de la alte marci. Este minunata pentru jocuri si ofera personalizarile de care au nevoie jucatorii atunci cand este necesar.

Tastatura are switch-uri Kaihua RGB, astfel incat sa puteti personaliza culoarea pe orice se potriveste cu preferintele voastre. In ceea ce privesc optiunile de comutatoarere, aveti rosu, albastru, maro si negru.

Tastele se simt receptive, iar ASUS spune ca intrerupatoarele au o durata de viata de pana la 70 de milioane de tastari. Doamne ajuta sa traim sa o utilizam la acest nivel.

Tastele F1-F12 se dubleaza ca si comenzi media, presetari de culori si inregistrari macro rapide. Exista chiar un mod de jocuri pe care il puteti activa, ceea ce va dezactiva butonul Windows de pe tastatura pentru a evita apasarea accidentala a butoanelor. In cele din urma, tastatura suporta tehnologia 100% anti-ghosting si N-key rollover (NKRO). Deci chiar daca apasati simultan mai multe taste, toate acestea vor fi inregistrate in bufferele tastaturii si utilizate corespunzator.

Partea din spate a acestei tastaturi nu este deosebita. Exista patru picioare de cauciuc, pe fiecare colt. Evident, exista doua picioare mici, de asemenea cu capete de cauciuc, care permit inclinarea tastaturii la un anumit unghi. De aici si lipsa alunecarilor / culisarilor si stabilitatea in timpul utilizarii.

ASUS are un software disponibil care va permite să configurati diferitele setari ale tastaturii. Chiar si fara software, puteti sa inregistrati si sa configurati macrocomenzi pe tastatura, precum si sa efectuati cicluri prin diverse efecte RGB, cum ar fi Breathing, Color Cycle, Reactive, etc Mai jos puteti sa distingeti gama de culori la care puteti sa faceti apel, atunci cand v-ati propus o astfel de abordare.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: