SUBWAY® deschide un nou restaurant în București

Cea mai mare rețea de restaurante din lume, SUBWAY®, se extinde în România. Pe Bulevardul Iuliu Maniu 486, în apropiere de Militari Shopping Center și Business Center Militari, s-a deschis un nou restaurant al brandului cunoscut pentru sandwich-urile gustoase, pregătite cu cele mai proaspete ingrediente.
În același timp, SUBWAY® inaugurează în București parteneriatul cu OMV Petrom. IMG_3049

Este primul restaurant din Capitală (și al treilea din țară), deschis într-una din stațiile companiei. Mai mult, din primavară, va fi primul SUBWAY® cu program non-stop din București. Pana atunci programul de functionare este 7:00-23:00 in fiecare zi.
Noul restaurant este deschis din 4 decembrie, dar lansarea oficială va avea loc pe 29 ianuarie, cu o ofertă specială: la fiecare sandwich de 15 cm cumpărat, clienții primesc unul gratis.
Cu o suprafață de 120 de metri pătrați și 28 de locuri la mese, noul SUBWAY® din Militari este destinația ideală pentru clienții stației Petrom, dar și pentru cei care lucrează în clădirile de birouri din complexul West Gate. În plus, restaurantul se adresează și studenților din campusul cu acelasi nume și șoferilor care părăsesc orașul pe autostrada A1 (București – Pitești). De la începutul acestui an se vor efectua livrări în zona de Vest a Bucureștiului.

IMG_3051

Noii clienți vor descoperi un restaurant creat pe noua direcție de design SUBWAY® Metropolitan decor: un spațiu modern și prietenos, unde fiecare detaliu a fost luat în considerare pentru a crea o atmosferă perfectă. Mai mult, din primăvară, pe clienți îi va aștepta și o terasă spațioasă.
Proprietarul francizei, Cristian Dumitru, deține încă un restaurant SUBWAY® în București Mall Vitan.
Lantul SUBWAY® a fost înfiinţat în anul 1965, în oraşul Bridgeport din SUA, de către Fred DeLuca şi Dr. Peter Buck. Este cel mai mare lanț de restaurante din lume, cu peste 44.500 in 110 țări. În prezent, în România sunt deschise 26 de restaurante, iar în București, 12. Sandwich-urile SUBWAY® sunt, în mare parte aceleași oriunde în lume, restaurantele din diferite țări respectând toate același meniu de bază, la care se adaugă câteva opțiuni locale.

SUBWAY® – 28.01.2016

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: