Standul Evolio de la Gaudeamus 2012 micut, cochet si frumos animat

Unul dintre scopurile incursiunii la Targul de carte Gaudeamus 2012 a fost si sa-mi fac noi prieteni tocmai acum in perioada de trambitate oferte de Black Friday.

In subsidiar recunosc, imi doresc o tableta cu diagonala potrivita (zic eu 8″) ce poate fi conectata la 3G si care sa aiba 1G de memorie RAM fireste cu OS Android 4.0 cel putin si bineinteles la un pret potrivit. Bateria este si ea importanta dar nu este un capat de tara:))

Desi ziua aleasa nu a fost tocmai buna fiind duminica, deh dupa posibilitati, totusi la targ am intalnit o neasteptata animatie.

Doua chipuri vesele m-au intampinat si m-au introdus in lumea Evolio.

Brandul Evolio este recunoscut pentru produsele de navigatie, Tablete pc, eBook Readere, Notebook-uri, produse de comunicatii fixe si mobile, dar si accesorii.

Produsele comercializate ofera mai mult decat o interfata frumoasa pentru clienti, fiind totodata punctul de acces catre informatii actualizate prin integrarea aplicatiilor de Internet cu continut digital adaptat.

Aici la targ am admirat si fotografiat numai cateva dintre ele si anume EvoBook 2 utilizat pentru citirea cartilor electronice, cu o aplicatie ce poate fi descarcata de pe AppStore sau Google Play cu functia virtuala de eBook Reader si o oferta de discount de 50% la download de carti in format electronic.

De asemenea am avut ocazia sa ma adaptez cu modelul EvoTab Fun pe care l-am admirat pentru dimensiunile placute si manevrabilitate dar si dotarea unde am remarcat Procesorul grafic Quad Core, aplicatiile customizate, transmitătorul FM încorporat permite ascultarea fisierelor audio (filme, muzică etc) direct de pe tabletă prin intermediul stației audio din masină sau de acasă ceea ce nu este rau deloc.

Punctul forte al expozitiei a fost vedeta Evolio Aria echipată cu cel mai performant procesor ARM disponibil, Amlogic 8726 MX, un procesor cu o performanta de peste 7500 DMIPS, fiind astfel mai rapid decat procesorul A5X de pe iPad 3. Amlogic 8726 MX este de tipul “System on Chip” (SoC), avand un CPU DUAL-CORE la 1,5 GHz si un GPU Multicore Mali 400. Display-ul IPS de inalta calitate dispune de un sistem diferit de aliniere a cristalelor lichide pentru a obtine o reproducere semnificativ mai precisa a culorilor si unghiuri de vizualizare excelente. Tableta ARIA poate accesa orice site bazat pe Flash si poate rula filme in Flash. Tableta ARIA are performanţe grafice superioare – rulează filme Full HD 1080px. Tableta ARIA dispune suplimentar de un port cu conectare HDMI.

Recunosc dintre toate cele expuse pe aceasta mi-as dori macar sa o pot testa pentru a-i face un review.

 

Admirand atata frumusete in jur mi s-a facut pofta sa comand decoratiuni dormitoare si o pilota.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: