Sony și Foo Fighters devin parteneri pentru a promova Hi-Res Audio la nivel global

Sony Corporation și Foo Fighters încheie un parteneriat pentru a livra și promova conținut premium High-Resolution Audio pentru audiofilii din întreaga lume.

Foo Fighters aniversează 20 de ani de la debutul formației în 1995, când au lansat primul lor album. Formația legendară a devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai populare atracții de pe stadioanele și arenele din întreaga lume, avându-i în componență pe Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett și Pat Smear. Foo Fighters a vândut peste 20 milioane de albume și a câștigat un număr impesionant de premii, printre care 11 Grammy-uri.

Foo_Fighters Sony_Hi_ResFoo Fighters s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin lipsa compromisurilor la nivelul calității audio și prin înregistrarea melodiilor la cele mai înalte standarde audio în Studiourile 606 pe care le dețin, sau în alte studiouri celebre în care au înregistrat și cel mai recent album, Sonic Highways.

Între timp, Sony și-a diversificat gama de produse compatibile cu formatul Hi-Res cu ajutorul tehnologiilor audio de ultimă generație și prin colaborări cu artiști din întreaga lume care contribuie la popularizarea formatului Hi-Res. În România, Sony colaborează în acest sens cu formația Byron, care înregistrează primul album al unei trupe românești în format Hi-Res în celebrul studio Windmill Lane Recording Studios din Dublin.

București, România, 6 august 2015 – Sony Corporation și Foo Fighters

Visits: 0

Lasă un răspuns