Intel prezintă cele mai noi platforme pentru desktop PC dedicate segmentului enthusiast la Gamescom

Peste 300.000 de vizitatori participă în această săptămână la Gamescom, cel mai mare eveniment dedicat gamingului din lume, organizat anual în Köln, Germania, unde Intel prezintă cele mai noi platforme pentru desktop PC dedicate segmentului enthusiast.

Intel Core i7 - 1

PC-ul rămâne platforma numărul unu pentru gaming, având în vedere capacitatea, beneficiile și perspectiva de creștere1, iar Intel acordă o atenție deosebită acestui segment. Un eveniment dedicat gamingului de asemenea amploare este locul cel mai potrivit pentru a anunţa disponibilitatea noilor procesoare deblocate Intel® Core™ i7-6700K și Intel® Core™ i5-6600K şi a chipsetului Intel® Z170. Aceste produse pun bazele celei de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™, iar noua serie a chipsetului Intel® 100 urmând a fi lansată tot anul acesta.

Dedicate în special gamerilor și overclockerilor, noile produse sunt disponibile, Intel arătând ce lucruri creative pot face utilizatorii cu ajutorul platformelor desktop. Cu sport pentru memoria DDR4 pentru prima dată pentru un desktop mainstream, cu noi capabilități pentru overclockeri și cu 4 nuclee la o frecvență de bază de 4 GHz, sunt multe de văzut la Gamescom.

Intel Core i7 - 2

Partenerii Intel care dezvoltă sisteme bazate pe noua platformă sunt ASRock, Asus, EVGA, Gigabyte și MSI – plăci de bază pentru segmentul enthusiast. De asemenea, sunt prezentate și sisteme OEM de la producători precum Alienware, Acer, ALTERNATE, Asus, HP, SCAN, Tones și alții.

Sunt prezentate și alte tehnologii Intel precum Thunderbolt™ 3 și cele mai noi Intel® Solid-State Drives pentru o performanță și mai mare. Intel lansează SSD-ul Intel® 750 de 800GB la Gamescom. Lansarea Windows* 10 de la Microsoft ajută noua platformă să meargă foarte bine – prin aplicațiile Microsoft DirectX* 12 API și XBox* instalate pe PC.

Intel a anunțat că intenționează să lanseze în acest an varianta procesorului “K” din a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ pentru notebook-uri dedicate segmentului enthusiast. Acesta va fi primul procesor deblocat pentru dispozitive mobile. Urmăriți-ne pentru mai multe informații.Intel Core i7 - 3

Procesoarele Intel® Core™ i7-6700K și Intel® Core™ i5-6600K sunt disponibile la un preț recomandat de retail de 350 de dolari și, respectiv, de 243 de dolari. Citiți mai multe aici.

 

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: