Sony obține șase distincții la Premiile EISA 2015

  • Boxa de bază a anului în Europa: Sony HT-XT3
  • Televizorul cu cel mai bun design în Europa: Sony KD-65X9005C
  • Camera foto profesională compactă a anului în Europa: Sony α7II
  • Camera foto compactă a anului în Europa destinată călătoriilor: Sony Cyber-shot DSC-HX90/V
  • Obiectivul de camere compacte al anului în Europa: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS
  • Smartphone-ul multimedia al anului în Europa: Sony Xperia™ Z3+

Sony primește anul acesta o recunoaștere semnificativă pentru inovația în tehnologie, prin șase distincții acordate de Asociația Europeană de Imagine și Sunet (EISA), cea mai mare organizație editorială multimedia din Europa. EISA este renumită și respecată pentru expertiza în analizarea și evaluarea diferitelor game de produse, iar cele șase premii obținute indică devotamentul permanent al Sony pentru a crea produse cu adevărat inovatoare care se remarcă prin fabilitate și calitate.

Print

Boxa de bază a anului în Europa: Sony HT-XT3

Sony HT-XT3 oferă o calitate audio uimitoare și conectivitate excelentă într-un format subțire și elegant, ideal pentru ecrane de până la 65 inchi și 50 Kg. Performanțele boxei sunt asigurate de difuzoarele coaxiale care au încorporate conuri rezistente din fibră de sticlă și un dome tweeter centrat, în timp ce bass-ul este redat de două woofere puternice. Conectivitatea este excelentă, boxa de bază având opțiunile de conectare prin HDMI, Ethernet, Wi-Fi, USB, Bluetooth, NFC și dispune de compatibilitate cu Google Cast. Formatele audio Hi-Res disponibile sunt: Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, FLAC, WAV și DSD, iar caracteristicile HT-XT3 sunt perfecte pentru integrarea boxei într-un sistem audio multiroom, care poate fi controlat prin aplicația Sony SongPal. HT-XT3 este un sistem audio excelent, disponibil la un preț avantajos. 

Televizorul cu cel mai bun design în Europa: Sony KD-65X9005C

Rareori un televizor creează efectul ”wow” înainte de a-l aprinde, însă modelul Sony 65X9005C reușește această performanță pe fondul unui design uimitor. Acest televizor ultra-slim cu diagonală de 65 inchi, cu grosimea de doar 4.9 mm în cel mai subțire punct al său aduce un plus de stil living-ului. Datorită sistemului de fixare inovator și sistemului de ventilație ”vertical airflow” de la Sony, televizorul poate fi montat extrem de aproape de perete, fără ca acesta să se supraîncălzească. Cei care aleg să instaleze televizorul 65X9005C pe un stand pot alege între poziții înguste sau largi ale picioarelor elegante din aluminiu. Designul nu este singurul punct forte al televizorului. Ecranul 4K Ultra HD iși tehnologia Sony Triluminos Display aduc în cameră o experiență bazată pe culori naturale și bogate, claritate și cel mai avansat sistem de operare pentru televizoare din lume, Android TV.

Camera foto profesională compactă a anului în Europa: Sony α7 II

α7 II este o cameră foto compactă (CSC) full-frame profesională de cea mai înaltă calitate care concurează cu modelele DSLR și oferă un potențial foto imens într-o carcasă de dimensiuni reduse. Senzorul full-frame de 24,3 megapixeli oferă un nivel incredibil pentru funcția high dynamic range (HDR) și imagini cu zgomot redus la valori ISO ridicate, în timp ce sistemul Fast Hybrid AF oferă un focus rapid și precis. Carcasa din magneziu și noul grip revoluționează senzația și manevrabilitatea oferită de predecesorul său, în timp ce stabilizatorul de imagine în 5 axe este extrem de folositor în cazul în care fotografiați din mână portrete sau alte cadre la viteze de declanșare reduse. Toate aceste funcții transformă camera α7II într-o alternativă serioasă la camerele full frame DSLR.

Camera foto compactă a anului în Europa destinată călătoriilor: Sony Cyber-shot DSC-HX90/V

Sony Cyber-shot DSC-HX90/V este cel mai mic[i] aparat foto super zoom compact din lume cu vizor electronic încorporat. Obiectivul Zeiss Vario-Sonner T* oferă o plajă focală echivalentă unui obiectiv de 24-720mm și este ideal pentru un număr mare de scenarii de călătorie. Vizorul electronic este extrem de util atunci când lumina este foarte puternică și se retrage în corpul camerei atunci când nu se impune utilizarea acestuia. Ecranul LCD se înclină la 180°, ceea ce aduce un plus de creativitate prin noi unghiuri de fotografiere. HX90V poate înregistra videoclipuri la o calitate superioară de 1080/60p și beneficiază de GPS[ii] și conectivitate prin Wi-Fi și NFC. DSC-HX90V este o cameră de buzunar cu capabilități excelente, care poate călători cu tine oriunde.

Obiectivul de camere compacte al anului în Europa: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS

Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS este probabil cel mai bun produs din segmentul său, experții EISA fiind impresionați de rezultatele testelor efectuate cu acest obiectiv. Oferă o claritate incredibilă, chiar și la extremitățile imaginii cu diafragmă maximă, iar distorsiunile și aberațiile cromatice sunt minime. Nivelul de contrast ajută la obținerea unor imagini de calitate înaltă, iar f/2.8 produce un efect de bokeh spectaculos. Acest obiectiv este unic, pe fondul calității ridicate a materialelor, focusului silențios și stabilizării optice eficiente.

Smartphone-ul multimedia al anului în Europa: Sony Xperia™ Z3+

Sony Xperia Z3+ se remarcă printr-un mix unic de design elegant, versatilitate și rezistență. Acest smartphone cu o grosime de 6.9 mm nu este doar rezistent la apă și praf[iii], ci dispune de capabilități multimedia avansate la nivel foto, video în regim 4K și audio în regim Hi-Resolution. Noua cameră frontală de 5 megapixeli permite realizarea de selfie-uri de grup impresionante, în timp ce camera principală se remarcă prin performanțe ridicate în condiții de luminozitate redusă și o viteză de procesare mai ridicată. Sistemul audio este pe este compatibil cu conținutul Hi-Resolution și își ajustează automat setările în funcție de căștile utilizate. În plus, Sony Xperia™ Z3+ oferă o autonomie a bateriei[iv] de până la 2 zile.

[i] Dintre camerele foto compacte digitale cu vizor electronic încorporatși un zoom de minim 30xla data anunțului.

[ii] GPS-ul este disponibil doar pentru modelul DSC-HX90V, nu și pentru DSC-HX90

[iii] Xperia Z3+ este rezistent la apă și la praf, astfel că nu trebuie să te temi de ploaie și îl poți curăța sub un jet de apă, însă este important ca toate porturile și cover-urile atașate să fie închise corespunzător. Device-ul nu trebuie scufindat în întregime sau expus la apă sărată, cu clor sau lichide precum băuturile răcoritoare. Abuzul și folosirea neadecvată a dispozitivului vor duce la anularea garanției. Device-ul beneficiază de Ingress Protection rating IP65/68. Pentru mai multe informații puteți vizita http://support.sonymobile.com/gb/dm/waterproof. Notă: Xperia are un port USB fără capac pentru conectare și reîncărcare. Portul USB trebuie să fie uscat în momentul încărcării.

[iv] Autonomia bateriei a fost măsurată conform profilului de utilizare a smartphone-urilor Sony Mobile Communications AB, care începând cu Septembrie 2014 reprezintă condiția de utilizare a smartphone-urilor și include dar nu se limitează la un număr mare de scenarii de utilizare (apeluri, trimiterea de mesaje, web browsing, social networking, rularea de jocuri, redarea de muzică, fotografierea, căutarea de imagini, vizionarea de video online, înregistrări video și playback).

București, 17.08.2015 Sony

Views: 0

Lasă un răspuns