Sony Mobile deschide drumul pentru inovația viitorului și invită utilizatorii să descopere extraordinarul, în fiecare zi

Ieri dimineață, Sony Mobile a deschis standul din cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, prezentând noile Xperia Z4 Tablet și Xperia M4 Aqua, alături de o serie de alte experiențe noi.
Hiroki Totoki, noul Președinte & CEO, a fost prezent la deschidere și a împărtășit viziunea sa asupra viitorului Sony Mobile, cu accent pe inovația bazată pe insight-urile din partea utilizatorilor și un nou spirit antreprenorial.
“Ne aflăm într-un punct în care livrarea unei experiențe superioare pentru utilizatori înseamnă să mergem mai departe de ceea ce este deja disponibil pe piață”, a spus Hiroki Totoki, Președinte & CEO Sony Mobile Communications. “Trebuie să redefinim modul în care produsele ne pot îmbunătăți viața și oportunitățile de comunicare pe care acestea le creează. Iar Sony Mobile are acele elemente inovatoare prin care vom face acești următori pași.”
“Succesul nostru va veni nu doar din optimizarea business-ului principal de smartphone-uri, ci și din idei și oportunități de business noi și modalități noi de lucru. Toate acestea pentru a livra produse și servicii care vor încânta și aduce divertisment consumatorilor, indiferent de provocările pe care le vom întâlni. Vom minimiza volatilitatea business-ului nostru, în această industrie extrem de volatilă.”
“Telefoanele mobile rămân o parte importantă a Sony Group. Iar motivul este simplu: smartphone-urile, tabletele, accesoriile portabile și serviciile mobile sunt parte din viața noastră de zi cu zi. Sunt adesea ultimul lucru pe care îl vedem înainte de a merge la culcare și primul pe care îl vedem când ne trezim”, a adăugat Kazuo Hirai, Președinte & CEO Sony Corporation. “Esența Sony a fost de a face întotdeauna ceea ce nu a mai fost făcut. Iar următoarea fază a Sony Mobile este aceea de a duce această esență mai departe și să asigurăm divertisment și factorul ‘wow’ utilizatorilor noștri din toată lumea ”
La Sony Mobile, știm că produsele frumoase sunt doar începutul a ceea ce putem oferi utilizatorilor noștri. Din acest motiv, Dennis van Schie, SVP, Sales & Marketing Sony Mobile Communications a dezvăluit detaliile referitoare la planurile de extindere a experienței utilizatorilor, printr-un mix de produse, software, conținut și servicii.
“Utilizatorii noștri ne spun care este scopul în care vor să facă uz de tehnologie, și nu invers. Cu Xperia Z4 Tablet și Xperia M4 Aqua extindem seria de opțiuni pentru utilizatorii noștri, livrând inovație relevantă odată cu experiențele pe care aceștia le prețuiesc mai mult – fie că este vorba despre o baterie cu durată mare de viață, divertisment de înalt nivel sau cel mai mare grad de rezistență la apă”, a declarat Dennis van Schie, SVP, Sales & Marketing Sony Mobile Communications.

Xperia Z4 Tablet – cea mai subțire și ușoară tabletă de 10 inci din lume¹
Xperia Z4 Tablet este o tabletă Android impresionant de puternică cu performanțe portabile necesare unui stil de viață alert, grație celui mai luminos ecran 2K de 10,1 inci din lume, din rândul tabletelor de top², și duratei lungi de viață a bateriei (până la 17 ore de redare video). Indicele de protecție IP 68 împotriva apei și a prafului³ face tableta ideală pentru utilizare zilnică – acum și cu un conector USB fără capac, pentru acces facil. În plus, pentru a completa experiența de utilizare similară cu cea a unui laptop, tastatura bluetooth BKB50 este prevăzută cu un slot dedicat pentru Xperia Z4 Tablet, cu ajustare de la 0 la 130 de grade pentru confort ridicat, introducere a textului eficientizată și un touchpad similar laptopurilor.
Xperia M4 Aqua – cameră foto, design și performanță fără compromis

images
“Xperia M4 Aqua este ceea ce noi numim un vârf de gamă super mid-range. Considerăm că va redefini complet așteptările utilizatorilor din această categorie de preț”, a continuat van Schie.
Oferind unele dintre caracteristicele premium devenite celebre prin intermediul gamei Xperia Z, Xperia M4 Aqua setează un nou standard în ceea ce privește așteptările utilizatorilor în materie de smartphone-uri mid-range. Cu o cameră foto uimitoare, de 13MP, cu mod Auto Superior, design premium, cel mai înalt grad de rezistență la apă4 și încărcare prin port micro-USB fără capac, alături de o performanță incredibilă de până la doua zile a bateriei, Xperia M4 Aqua oferă cele mai dorite experiențe premium cerute de utilizatori, la un nivel de preț accesibil.
În legătură cu utilizatorii, prin intermediul Xperia Lounge
Începând din această săptămână, serviciul Xperia Lounge de la Sony Mobile va avea o nouă imagine, cu oferte pe tot parcursul anului și informații pentru utilizatorii Xperia, indiferent de produsul pe care aceștia îl dețin. Fie că este vorba despre Xperia Lounge Silver, disponibil pentru toți utilizatorii Xperia, sau Xperia Lounge Gold pentru utlizatorii gamei Xperia Z, toți vor avea acces la concursuri și oferte în exclusivitate, se vor număra printre primii care vor testa cele mai noi aplicații sau se vor bucura de cele mai noi filme, episoade sau muzică, incluse pe dispozitiv.
În plus, Sony Mobile va explora noi parteneriate, pentru a livra utilizatorilor experiențe unice și momente de neuitat, prin intermediul cărora aceștia să descopere extraordinarul în fiecare zi.
“Pe tot parcursul acestui an și pe mai departe, vom continua să livrăm experiențe dincolo de hardware, cu servicii și parteneriate, pentru a ne surprinde și încânta utilizatorii”, a adăugat van Schie. “Vom investi considerabil în Xperia Lounge, pentru ca utilizatorii noștri să descopere noi experiențe prin intermediul dispozitivelor Xperia. Acesta este un serviciu personalizat care le prezintă lumea Sony, special pentru ei”.

Vom continua să oferim mai multe informații de la Mobile World Congress pe parcursul acestei săptămâni. Pentru cei care nu au urmărit ieri conferința Sony, vom partaja înregistrarea video completă și puteți urmări toate știrile Sony Mobile #SonyMWC pe Twitter.

Sony Mobile – 3 martie 2015

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: