Cele mai puternice sisteme de gaming din Romania sunt acum disponibile si in magazinul ComputerGames.ro – shop.computergames.ro

Maguay, cel mai important producator autohton de PC-uri de gaming anunta parteneriatul incheiat cu ComputerGames.ro, cea mai importanta comunitate de gaming din Romania.

Daca la ultimele editii de DreamHack Bucharest, sistemele Maguay au putut impresiona atat prin designul futurist si performanta extrema, in editiile din acest an ale DreamHack-ului, sistemele Maguay vor putea fi achizitionate chiar la fata locului.
„Am incheiat acest parteneriat pentru a pune laolalta expertiza si pasiunea celor doua echipe Maguay si ComputerGames.ro, lideri in domeniu: cei peste 20 ani de experienta ai companiei Maguay, in construirea serverelor si a PC-urilor de inalta performanta si cei peste 18 ani de activitate ai ComputerGames.ro, promotorul sportului electronic in Romania si peste hotare. Expertiza si pasiunea comuna pentru gaming au dus la crearea PC-urilor ideale pentru pasionati, dar mai ales pentru profesionisti.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

„Colaborarea cu echipa Maguay in cadrul DreamHack Bucharest a devenit mai mult decat traditie, este un parteneriat firesc, asteptat de fanii sportului electronic, care cauta perfomanta in echipamente si o gasesc in produsele Maguay”, a declarat Silviu Stroie, Directorul ComputerGames.ro, organizator al festivalului digital DreamHack Bucharest.
Partener DreamHack pentru al treilea an consecutiv, Maguay va participa si in acest an la DreamHack Bucharest 2015, eveniment ce va avea loc in perioada 24-26 aprilie, la Sala Polivalenta, atat cu sistemele desktop de gaming Maguay, powered by ASUS cat si cu cele mai puternice laptop-uri de gaming din Romania, bazate pe cele mai noi procesoare grafice NVIDIA GeForce GTX din seria 9.
Maguay & Computer Games
„Printre planurile Maguay din acest an se regaseste din nou acest segment in ascensiune, al gaming-ului. In 2012 am primit de la gigantul Intel, in cadrul targului international CeBIT, premiul special pentru contributia remarcabila adusa in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de server Intel. Acum facem acelasi lucru, pentru segmentul gaming-ului. Proiectam sisteme de gaming fiabile, puternice si totodata accesibile ca pret, pe care le promovam cu ajutorul partenerilor nostri si prin intermediul evenimentelor dedicate pasionatilor de gaming.” a declarat Corvin Pughin, Commercial Manager, Maguay.
In continuarea surprizelor pe care Maguay le va pune la dispozitie participantilor la DreamHack Bucharest 2015 se regasesc si preturi speciale pentru toti participantii, trei editii speciale de sisteme de gaming special create pentru Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2 si League of Legends plus mini-competitii cu premii la standul Maguay si multa, multa distractie!

Bucuresti, 3 martie 2015 – Maguay

Views: 0

Lasă un răspuns