Sony lansează noul Walkman rezistent la apă WS620

 • Proiectat să reziste în condiții climatice extreme; de la drumeții prin zăpadă pe munte, până la înot în ocean
 • Design ergonomic îmbunătățit, pentru stabilitate maximă și confort
 • Conectivitate fără întreruperi cu smartphone-ul, datorită combinației Bluetooth® și NFC™ cu o singură atingere
 • Modul Ambient Sound păstrează contactul cu mediul înconjurător
 • WS620_Softcase-Large

  Noul Walkman® Sony din seria WS620 este rezistent la apă și praf, permițându-le utilizatorilor să se concentreze asupra exercițiilor de antrenament, indiferent dacă se desfășoară în apă sau pe uscat. Datorită tehnologiei Bluetooth® Wireless, noul MP3 Player wireless multifuncțional este alegerea ideală pentru antrenamentele lungi și intense.

  Seria WS620 include modelele de Walkman® wireless sport NW-WS623 (4GB) și NW-WS625 (16GB), concepute pentru a face față condițiilor de antrenament ale fiecărui utilizator. Adecvate unor temperaturi cuprinse între -5º și 45º și rezistente la praf conform standardului IPX6X, sunt protejate împotriva particulelor mici de praf, fiind partenerul perfect pentru antrenamentele de pe plajă. De asemenea, sunt rezistente la apă pot fi scufundate până la o adâncime de 2 metri timp de 30 de minute.

  Datorită design-ului ergonomic, noile căști sunt confortabil de purtat, având dimensiuni mai mici, fiind în același timp mai subțiri și mai ușoare. Modelul WS620 este cu 35% mai mic decât cel din serial WS610. Produsul este disponibil în culorile negru, albastru, galben lime sau alb-cenușiu.

  Această prezentare necesită JavaScript.

  Sony integrează în premieră pentru un Walkman® rezistent la apă, tehnologia unică de control al zgomotului Ambient Sound, care le permite utilizatorilor să audă sunete externe atunci când doresc, pentru un antrenament mai sigur în aer liber.

  Cu funcția drag & drop, utilizatorii pot selecta extrem de ușor fișierele pe care doresc să le asculte, conectând Walkman-ul la un calculator. De asemenea, pot conecta smartphone-ul prin Bluetooth® și NFC, printr-o singură atingere, pentru a reda lista de melodii preferată în timpul sesiunilor de antrenamente. Walkman-ul WS620 va fi disponibil în România începând cu luna iunie.

  Specificații tehnice

  Nume model NW-WS623/WS625
  Memorie internă NW-WS623 4GB

  NW-WS625 16GB

  Culori disponibile NW-WS623 Blue, Lime Yellow, Grayish White

  NW-WS625 Black

  Format audio compatibil MP3; WMA (Non-DRM); AAC (Non-DRM); FLAC; Linear PCM
  Rezistență la apă IP65/IP68 (IEC 60529) sau echivalent
  Bluetooth® da
  NFC da
  Microfon da
  Efecte audio Dynamic Normalizer
  Autonomie muzică 12 ore (MP3 128kbps, Ambient Sound Mode Off)

  10 ore (Linear PCM 1411kbps, Ambient Sound Mode Off)

  4 ore (Bluetooth Playback, Ambient Sound Mode Off)

  Timp pentru încărcare Aprox. 1.5 ore
  Quick charge O încărcare de aprox. 3 minute oferă aprox. 60 minute de utilizare
  Masă Aprox. 32g
  Accesorii Remote Commander (NW-WS625 only) / USB Cradle / USB Cable / Earbuds (1 set) / Swimming Earbuds (1 set)/Adjustment band / Startup Guide

  Lasă un răspuns