Sony lansează microfonul extern ECM-G1 – perfect pentru vlogging

Noul microfon oferă sunet de înaltă calitate, oriunde și oricând

Sony prezintă noul microfon ECM-G1, ușor și compact, care îmbunătățește calitatea înregistrărilor video prin captarea la înaltă calitate a sunetului. Cu funcția de suprimare a sunetului ambiental și captare clară a sunetului frontal, utilizatorii se pot bucura de o calitate audio excelentă atunci când înregistrează conținut.

Îmbunătățiți standardul înregistrărilor video, cu sunet de înaltă calitate

Sunetul clar de înaltă calitate joacă un rol important în captarea conținutului video. Microfonul ECM-G1 are o capsulă cu diametru mare (approx. 14.6 mm), care asigură o captare clară a sunetului, suprimând în același timp zgomotul și îmbunătățind considerabil calitatea producției video.

ECM-G1 este microfonul perfect pentru vlogging, deoarece captează vocea în mod clar, include un paravânt ce reduce zgomotul produs de vânt la înregistrarea în aer liber și are o structură optimizată pentru a suprima zgomotul produs de vibrațiile camerei, cu amortizoare anti-vibrații. Atunci când este conectat la o cameră Sony cu Multi Interface Shoe (MI), designul fără cablu elimină chiar și zgomotul de vibrații transmis prin cablu.

Suprimarea sunetului ambiental și captarea clară a sunetului frontal

Captarea clară a sunetului din fața camerei este accentuată datorită caracteristicii de supercardioidă[i], iar sunetul ambiental este suprimat, astfel încât este înregistrat doar conținutul audio dorit – excelent pentru înregistrarea de tip selfie. Chiar și atunci când utilizatorii înregistrează în interior, ECM-G1 este foarte eficient în reducerea captării ecoului și a reverberației vocii, rezultând o înregistrare clară a sunetului și a conversației.

Bucurați-vă de sunet de înaltă calitate oriunde și oricând

Interfața MI Shoe permite o mai mare flexibilitate cu înregistrarea fără a fi necesară o baterie și fără cabluri. Alimentarea cu energie este furnizată direct de la camera foto la microfon, astfel încât nu există probleme legate de descărcarea bateriei sau de cabluri incomode, chiar și atunci când utilizatorii înregistrează cu monitorul LCD rabatabil în unghi variabil deschis pe orizontală.

Microfonul ECM-G1 este foarte ușor, cântărind doar 34 g, și este foarte compact (W x H x D: 28.0 mm x 50.8 mm x 48.5 mm) în așa fel încât să poată fi utilizat oriunde, oricând.

Un cablu[ii]  de înregistrare este inclus pentru ușurință în utilizare, iar mufa jack[iii] pentru microfon este compatibilă[iv]  cu o gamă largă de dispozitive[v], cum ar fi camerele foto și smartphone-urile, oferindu-le utilizatorilor cea mai mare flexibilitate pentru nevoie diverse de înregistrare de conținut.

Preț și Disponibilitate

Noul microfon ECM-G1 va fi disponibil începând din septembrie 2022 la o serie de distribuitori autorizați Sony, la un preț de cca 850 lei

[i] Această direcționalitate poate fi obținută cu o singură capsulă de microfon, ceea ce are ca rezultat dimensiuni fizice reduse, permițând în același timp ca sunetul din zona frontală dorită să fie accentuat mai eficient decât cu un microfon unidirecțional general. Întinderea frontală a zonei de captare a sunetului este mai largă decât cea a microfoanelor superdirecționale, însă microfoanele super-cardioide sunt în general mai compacte

[ii] 3.5 mm TRS – cablu TRS

[iii] 3.5 mm TRS

ⅳ Este posibil să fie necesar un adaptor de conversie disponibil în comerț. În ceea ce privește compatibilitatea dispozitivelor, vă rugăm să consultați specificațiile producătorilor dispozitivelor respective

Nu garantăm compatibilitatea cu toate produsele

Views: 0

Lasă un răspuns