Sony lansează în România două serii Hi-Res Audio fashion statement – căștile h.ear și Walkman-urile din seria A20

Sony lansează în România noua gamă audio Hi-Res care include căştileh.ear on şi Walkman®-urile din seria A20, disponibile într-o gamă variată de culori, care pot fi asortate propriului stil vestimentar.
Audiofilii se pot bucura de muzica preferată la o calitate superioară datorită standardului Hi-Res Audio care redă melodiile în format digital mai fidel ca niciodată, aducând artiştii mai aproape de fani.
Sony și-a diversificat gama de produse compatibile cu formatul Hi-Res cu ajutorul tehnologiilor audio de ultimă generație și prin colaborări cu artiști din întreaga lume care contribuie la popularizarea formatului Hi-Res. În România, Sony colaborează în acest sens cu formația Byron, care a înregistrat ”Eternal Return”, primul album al unei trupe românești în format Hi-Res în celebrul studio Windmill Lane Recording Studios din Dublin.

Cristian Nicolau(3)
Compatibilitatea Hi-Res Audio şi acurateţea bass-ului sunt completate de difuzorul HD de 40mm care reproduce sunete de până la 60kHz, în timp ce bobinele uşoare din fir de aluminiu placat cu cupru redau fidel tonurile înalte. Pentru a oferi cea mai bună experienţă audio şi un sunet clar, diafragmele au fost acoperite cu titan, reducând astfel la minim vibraţiile nedorite. Mecanismul de pliere şi cablul detaşabil de strângere permit împachetarea în siguranţă a căştilor în săculeţul inclus în pachet.
În același timp,căștile au fost create pentru a fi purtate drept accesorii de modă. Utilizatorii pot alege din cinci nuanțe intermediare de culori.
Căștile “h.ear on” în cinci nuanțe de culoare
Căștile cu bandă Sony “h.ear on” pun în valoare stilul urban.Conceptul estetic aldesignerilor Sony a fost “O Singură Formă – O Singură Culoare”. Fiecare componentă a căștilor a fost fabricată în mod special, astfel încât produsul final să fie un ansamblu armonios, cu îmbinări practic invizibile.

Căștile Sony h.ear on vin în cinci nuanțe atemporale, tonuri de culori puternice care vor deveni cu siguranță un atu pentru orice outfit. Căștile de culoare roșu-cinabrusunt ideale pentru audiofilii pasionați de dans și ritmuri latine. Nuanța galben-lime aduce aminte de neoanele din cluburi, de cocktail-urile răcoritoare de vară și mirosul oceanului, în timp ce o nuanță de albastru-viridin adaugă o doză de unicitate chiar și celor mai banale ținute. Sofisticatul roz-Bordeauxoferă o strălucire feminină, în timp ce căștile cu nuanța negru-cărbunesunt alegerea potrivită pentru adepții stilului minimalist și elegant, clasic.
Seria h.ear on este completată de căștile intraauriculare „h.ear in NC”, de asemenea, colorate în aceleași cinci nuanțe de culoare. Pentru o imersiune muzicală completă şi o experiență audio perfectă chiar și în cele mai zgomotoase locuri, Sony a echipat căștile intra auriculare cu dublu senzor activ de detectare a zgomotului și cu tehnologii AI automate de anulare a zgomotului care filtrează sunetele nedorite timp de până la 16 ore. Astfel “h.ear in NC” sunt primele câști intra auriculare compatibile Hi-Res Audio cu tehnologie digitală de filtrare a zgomotului.
Walkman-ul NW-A25HN/NW-A27HN
Noul Walkman NW-A25HN/NW-A27HN menţine standardul ridicat impus anterior de Walkman-ul NWZ-A15 și oferă în continuare toate caracteristicile tradiţionale ale unui gadget Hi-Res Audio venind cu îmbunătățiri importante. Căştile dedicate, compatibile Hi-Res Audio, cu tehnologie de anulare a zgomotului, special create pentru Walkman-ul Hi-Res, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de muzica lor preferată indiferent de zgomotele exterioare.
Îmbunătățirile amplificatorului digital Sony S-Master HX™ fac ca muzica să sune mai clarșiîn același timp mai dinamic. Totodată, tehnologia DSEE HX™ îmbunătățește calitatea fișierelor comprimate precum MP3, aducându-le aproape de calitatea Hi-Res Audio.
Walkman-ul NW-A20® e disponibil în aceleași cinci culori vibrante. Folosind căștile Sony “h.ear on” împreună cu noul Walkman,utilizatorul are parte de o experiență audio superioară produselor obișnuite de pe piață. Instrumentele și vocea, chiar și respirația dintre versuri vor fi foarte clar evidențiate datorită tehnologiei Hi-Resolution Audio. Melodiile favorite vor putea fiascultate exact așa cum a intenționat artistul atunci când le-a înregistrat în studio.
Conținutul Hi-Res Audio poate fi redat și de pe smartphone-urile Sony Xperia, dar și de pe alte smartphone-uri compatibile.
Despre Sony
Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, de gaming, pentru comunicații pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony are o poziție de lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2015 vânzări consolidate de aproximativ 68 miliarde de dolari. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

București, 15 decembrie 2015 – Sony

Visits: 0

Lasă un răspuns