Telekom Romania anunţă câştigătorii ediţiei 2015 a „Burselor Telekom”

Zece studenți vor beneficia de câte o bursă anuală în valoare totală de peste 10.000 de lei, acordată pe durata întregului an universitar 2015 – 2016, în cadrul programului “Bursele Telekom”. Câştigătorii ediției din acest an a programului sunt:

  1. Maria Mădălina Blaga, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti
  2. Alexandru-Ioan Drosu, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei
  3. Alexandu-Ionuţ Duță, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti
  4. Nicoleta-Monica Fotea, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti
  5. Răzvan Marian Mihăilă, Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca
  6. Mihai Răzvan Oprea, Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca
  7. Zsolt PÜNKÖSTI, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca
  8. Ioana Scutelnicu, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca
  9. Antonia Cosmina Stancu, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti
  10. Dan Alexandru Toc, Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca

Castigatori bursele telekom 2015

“Îi felicităm pe câştigătorii celor 10 burse acordate anul acesta și le urăm mult succes tuturor studenţilor care s-au înscris în programul Burselor Telekom. Totodată dorim să le mulţumim universităţilor, asociaţiilor studenţeşti, reprezentanților mass-media şi bursierilor din anii trecuți care au promovat și au susținut programul nostru. Până în prezent 95 de tineri au beneficiat de burse de excelență prin programele pe care compania le-a derulat de-a lungul timpului”, declară Ruxandra Vodă, Director Comunicare al grupului de companii Telekom Romania.

Peste 650 de studenţi au aplicat pentru ediția din acest an a programului “Bursele Telekom”, iar juriul a evaluat cei 20 de finalişti pe durata a două zile de interviuri, în urma cărora au fost desemnați cei 10 câştigători. Anul acesta programul “Bursele Telekom” a fost deschis tuturor studenţilor la zi din universitățile de stat, indiferent de profil şi de anul de studio.

Juriul a fost format din: Cristina Bazavan – jurnalist şi blogger, cu o experienţă în media de peste 16 ani; Mihaela Perianu – fondator şi Managing Partner la Aims Human Capital, companie activă de 21 de ani în piaţa de Executive Search şi Consultanţă şi fondator şi Managing Partner la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu – Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de Executive Coaching şi Leadership Skills Development din România; Sorin Psatta – Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România şi Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti; Anca Păsat – Manager Resurse Umane în cadrul Diviziei Dezvoltare Organizaţională România, Telekom Romania; Theodora Manea – Bursier Telekom Romania, studentă la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept, şi Adriana Nistor – Bursier Telekom Romania, studentă la Facultatea de Matematică şi Informatică în cadrul Universităţii din Bucureşti.

Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” şi lista câştigătorilor sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La sfârșitul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

14 decembrie 2015 – Telekom Romania

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: