Sony extinde gama de bare de sunet și lansează noile modele HT-G700 și HT-S20R

  • Emisiunile TV și filmele preferate prind viață, datorită sunetului surround imersiv al noului soundbar Sony HT-G700 cu 3.1 canale, Dolby Atmos® și un nou difuzor central dedicat pentru un dialog mai clar
  • Sunet surround puternic pe 5.1 canale, cu un design elegant, datorită modelului HT-S20R

Sony extinde gama barelor de sunet și lansează două noi produse, HT-G700 și HT-S20R. Datorită noilor modele, utilizatorii pot experimenta televiziunea și filmele cu sunet puternic și imersiv, în confortul propriei locuințe.

Sunet surround cinematografic și dialog clar

HT-G700 este o bară de sunet pe 3.1 canale cu sistem Dolby Atmos® și DTS:X, care combină un sunet surround puternic cu un dialog clar, pentru o experienta inedită a utilizatorilor cu programele TV și filmele preferate.

Utilizatorii pot experimenta sunetul din toate direcțiile datorită sunetului surround de până la 7.1.2 canale. Modelul HT-G700 încorporează tehnologia unică de prelucrare a semnalelor digitale de la Sony, Vertical Surround Engine, iar cele trei difuzoare frontale, alături de tehnologia de procesare a semnalului, oferă un sunet care îi învăluie pe utilizatori, atât în plan vertical, cât și orizontal. Tehnologia de procesare a semnalului a fost, de asemenea, îmbunătățită pentru a transmite sunetul surround într-o zonă mai largă[1]. În plus, prin selectarea butonului Immersive AE (Audio Enhancement), HT-G700 poate să îmbunătățească conținutul audio stereo obișnuit până la un sunet surround pe 7.1.2 canale, astfel încât fiecare emisiune TV și film vizionat să ofere o experiență audio surround.

În plus, modelul HT-G700 are un difuzor central dedicat, astfel încât vocalele să poată fi auzite clar, fie că este vorba despre dialogul rapid în cadrul emisiunilor TV favorite sau de replicile șoptite ale unui film de la Hollywood. Acesta este excelent și pentru muzică, oferind o experiență de ascultare bogată și detaliată. Mai mult, HT-G700 include tehnologia unică și îmbunătățită Sony S-Force PRO, care extinde sunetul pentru a se potrivi cu televizoare mai mari (peste 55 inch), pentru o experiență de vizionare completă.

Setarea perfectă pentru orice utilizator

Modul audio cel mai potrivit pentru diferitele tipuri de conținut experimentat, poate fi selectat direct printr-un buton de pe telecomandă. Această funcție permite evadarea în povestea filmelor favorite la o calitate deosebită, prin activarea modului Cinema, în vreme ce fiecare detaliu al melodiilor preferate este redat fidel datorită modului Muzică. În plus, există setări suplimentare pentru modul Voce, și pentru modul Noapte. Modul Voce adaptează setările de sunet pentru a accentua vorbirea, astfel încât utilizatorii să nu rateze nicio replică, iar modul Noapte optimizează echilibrul sunetului, astfel încât experiența de ascultare să fie clară, chiar și la niveluri reduse ale volumului.

Această prezentare necesită JavaScript.

HT-G700 este dotat cu un subwoofer wireless puternic, ce emite un sunet de bas mai profund și mai bogat. În plus, carcasa interioară mai mare ajută la redarea notelor joase într-un mod mult mai profund și mai bogat[2]. Conectarea cu televizorul este rapidă și ușoară și se realizează prin Bluetooth® sau HDMI eARC/ARC.

HT-S20R

Modelul HT-S20R este un soundbar accesibil si puternic cu 5.1 canale. Cu un design subțire, produsul oferă o putere de 400 W, două difuzoare în partea din spate și un subwoofer. Proiectat pentru a se potrivi perfect alături de televizoare, HT-S20R este ușor de conectat la televizor prin HDMI, intrare optică sau analogică. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de muzică datorită conexiunii prin Bluetooth® sau USB.

HT-G700 va este disponibil în România începând cu 22 mai 2020 la un preț de aproximativ 2178 RON.

HT-S20R este disponibil pe piața din România începând cu luna mai 2020 la un preț de aproximativ 1210 RON.

[1] Comparativ cu HT-XF9000

[2] Comparativ cu HT-XF9000

Hits: 26

%d blogeri au apreciat: