Sony caută cea mai tare petrecere de-acasă din România

• Înscrierile încep astăzi și se vor încheia pe 2 august
• Fanii se pot înscrie cu ideea de petrecere pe pagina de Facebook a Sony România
• Premiul constă în cel mai bun sistem audio de mare putere pentru petreceri – Sony MHC-V7D si un smartphone performant – Sony Xperia M4Aqua

Sony lansează în România o competiție inedită, dedicată tuturor celor care organizează petreceri memorabile acasă, fie că este vorba de propriul apartament sau de curtea casei în care locuiesc. Competiţia se adresează tuturor participanţilor care îşi vor prezenta ideea de petrecere pe pagina de Facebook Sony România, începând de astăzi până pe 2 august. Premiul constă în cel mai bun sistem audio de mare putere pentru petreceri – Sony MHC-V7D, care le va întreține atmosfera cu un bass puternic și sunet de cea mai înaltă calitate și într-un smartphone performant și rezistent la apă și praf, Sony Xperia M4Aqua.

Sony MHC-V7D 01

Stilurile muzicale și de dans s-au schimbat în ultimele trei decenii, de la pop dance și lambada la rock-n-roll și ritmuri latine, însă petrecerile de apartament din România și-au păstrat farmecul până în prezent. De aceea, Sony caută cea mai tare petrecere de-acasă, fie că fanii doresc să o organizeze în apartament sau în curtea propriei locuințe.

Sistemul audio MHC-V7D poate furniza un nivel al presiunii sunetului de 1.550 W (1.440 W RMS, 105,5 dB SPL) dintr-o carcasă verticală, ideală pentru a economisi spațiu în casele care găzduiesc petreceri cu mulți invitați. MHC-V7D dispune de controlul distractiv prin gesturi care permite schimbarea LED-urilor difuzoarelor, adăugarea efectelor speciale de DJ sau omiterea unei piese printr-o mișcare simplă.

Pentru a se înscrie în competiție, organizatorii petrecerilor trebuie să scrie un comentariu pe Facebook în cadrul postării dedicate concursului – disponibilă aici – în care să își prezinte ideea pentru o petrecere reușită la ei acasă, utilizând sistemul audio de mare putere Sony MHC-V7D.

Comentariul trebuie să includă descrierea ideii pentru o petrecere reușită, organizată acasă, numărul de invitați la petrecere și locația unde va fi organizată petrecerea. În plus, organizatorii își pot alege orice modalitate grafică (fotografie, melodie, video) pentru a-și prezenta și susține ideea.

Cele mai bune cinci idei vor fi prezentate sub o formă grafică (fotografie, melodie, video) fiind supuse voturilor, urmând ca persoana câștigatoare să organizeze petrecerea dorită în perioada 14-30 august. Ultima zi în care organiatorii pot prezenta ideea pentru o petrecere reușită este 2 august.

Regulamentul concursului este disponibil aici: http://bddy.me/1OjNd2C.

Sony – 23.07.2015

Visits: 0

One thought on “Sony caută cea mai tare petrecere de-acasă din România

Lasă un răspuns